FALMEC ECLISSE 120 SLIM

120 cm, kattomalli

valkoinen/lasi

FALMEC ECLISSE 120 SLIM, valkoinen lasi Näytä suurempana

Saatavuus: Ei varastossa

Tuotekoodi:801257

3 856,40 €

Ainutlaatuinen kattoon piiloutuva malli

Markkinoiden tyylikkäin kattoon upotettava liesituuletin, jossa on kaunis led-valaistus. Käynnistettäessä tuuletin laskeutuu hieman alaspäin ja suljettaessa asettuu tyylikkäästi katon tasoon.


FALMEC ECLISSE on erinomainen vaihtoehto saarekkeen päälle tai kun tilan esteetön avaruus halutaan säilyttää. Kattoon asennettava tuuletin mahdollistaa esteettömän näkyvyyden kaikkiin suuntiin. Tuulettimen ohjaus tapahtuu FALMEC liesitasoon integroitujen kytkimien tai erillisen kaukosäätimen avulla. FALMEC SLIM-moottorilla varustetut kattotuulettimet voidaan asentaa joko hormiin puhaltavina tai erillisen Filter Box Carbon.Zeo suodatin yksikön avulla takaisin huonetilaan puhaltavana. Filter Box (no 804760) upotetaan vastaavalla tavalla kuin kattotuuletin kattoon. Tuulettimen imemä ilma viedään suorakulmaisen hormiputken (no 810180) avulla Filter Boxiin, puhdistetaan tehokkaiden Carbon.Zeo suodattimien avulla ja palautetaan takaisin huonetilaan.

Asennusvaihtoehdot

Liesituuletin upotetaan kokonaan kattorakenteen sisään ja näkyville jää ainoastaan tyylikäs kehys, jonka keskellä on tehokas valaistus.


Tuulettimen moottori on saatavissa kahtena eri versiona. SLIM-versiossa asennussyvyys on minimoitu ja se soveltuu erityisesti kohteisiin, jossa alaslasketussa katossa on rajallinen korkeus. Slim moottori asennetaan aina suoraan kiinni liesituulettimen kehikkoon.
Vakiomoottori on hiukan SLIM-moottoria korkeampi, mutta se voidaan asentaa joko heti kehikon yhteyteen tai erikseen esimerkiksi vintille.

Slim-mallisen moottorin hormilähdön suunta on aina sivulle.
Kuutiomallisessa vakiomoottorissa hormilähdön suunta voi olla joko sivulla tai ylöspäin.

Ominaisuudet

Liesituulettimessa on konepestävät metallirasvasuodattimet sekä perustoimintojen lisäksi käyttömukavuutta lisäävät ajastettu sulkeminen ja intensiivitoiminto.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:801257
Sopii huonekorkeuteensuositeltava max.etäisyys keittotasosta 150 cm
Kuvun leveys120 cm
EnergialuokkaD