FALMEC ECLISSE 120

120 cm, kattomalli

valkoinen/lasi

FALMEC ECLISSE 120, valkoinen lasi Näytä suurempana

Saatavuus: Ei varastossa

Tuotekoodi:801256

3 707,60 €(2 990,00 € alv 0%)

Ainutlaatuinen kattoon piiloutuva malli

Markkinoiden tyylikkäin kattoon upotettava liesituuletin, jossa on kaunis led-valaistus. Käynnistettäessä tuuletin laskeutuu hieman alaspäin ja suljettaessa asettuu tyylikkäästi katon tasoon.


FALMEC ECLISSE on erinomainen vaihtoehto saarekkeen päälle tai kun tilan esteetön avaruus halutaan säilyttää. Kattoon asennettava tuuletin mahdollistaa esteettömän näkyvyyden kaikkiin suuntiin. Tuulettimen ohjaus tapahtuu erillisen kaukosäätimen avulla.

Asennusvaihtoehdot

Liesituuletin upotetaan kokonaan kattorakenteen sisään ja näkyville jää ainoastaan tyylikäs kehys, jonka keskellä on tehokas valaistus.


Tuulettimen moottori on saatavissa kahtena eri versiona. SLIM-versiossa asennussyvyys on minimoitu ja se soveltuu erityisesti kohteisiin, jossa alaslasketussa katossa on rajallinen korkeus. Slim moottori asennetaan aina suoraan kiinni liesituulettimen kehikkoon.
Vakiomoottori on hiukan SLIM-moottoria korkeampi, mutta se voidaan asentaa joko heti kehikon yhteyteen tai erikseen esimerkiksi vintille.

Slim-mallisen moottorin hormilähdön suunta on aina sivulle.
Kuutiomallisessa vakiomoottorissa hormilähdön suunta voi olla joko sivulla tai ylöspäin.

Ominaisuudet

Liesituulettimessa on konepestävät metallirasvasuodattimet sekä perustoimintojen lisäksi käyttömukavuutta lisäävät ajastettu sulkeminen ja intensiivitoiminto.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:801256
Sopii huonekorkeuteensuositeltava max.etäisyys keittotasosta 150 cm
Kuvun leveys120 cm
EnergialuokkaC