FALMEC PLANE-V 90 A+

90 cm, saarekemalli

ruostumaton teräs

PLANE-V 90 A+, rst Näytä suurempana

  Saatavuus: Tilaustuote

  Tuotekoodi:803360

  1 587,20 €(1 280,00 € alv 0%)

  Linjakas saarekemallin liesikupu

  PLANE-V mallisto on muotoilultaan pelkistetyn linjakas liesikupu, joka sulautuu tyylikkäästi kaikenlaisiin keittiöihin. Erittäin laaja mallivalikoima mahdollistaa jokaiselle sopivan tuotteen omien mieltymysten mukaan niin teknisten ominaisuuksien kuin mitoituksenkin suhteen. PLANE-V saarekemallin liesikupuja on saatavissa kahdella eri teknisellä ratkaisulla.


  PLANE-V on laadukas liesikupu, jolle on ominaista tehokas käryjenpoisto ja viimeistellyt yksityiskohdat. LED-valaisimet ja konepestävät rasvasuodattimet helpottavat jokapäiväisiä arkirutiineja ja laadukas ruostumaton teräs (AISI 304) viimeistelee kuvun ilmeen. FALMEC PLANE-V on saatavissa 90 cm leveänä mallina ruostumattomasta teräksestä ja valkoisena sekä 120 cm leveänä ruostumattomasta teräksestä.

  PLANE-V NRS (Noice reduction system) on mallistossa hiljaisuutta arvostavien valinta. NRS-liesikuvuissa ovat samat laadukkaat yksityiskohdat kuin normaalissa PLANE-V -mallissa yhdistettynä markkinoiden hiljaisimpaan tuuletintekniikkaan. Ihmiskorvalla kuultuna NRS-malli on noin puolet hiljaisempi ( yli 10 dB(A)) kuin normaalit liesituulettimet. PLANE-V NRS on saatavissa 90 cm ja 120 cm leveänä mallina ruostumattomasta teräksestä.

  A+ -mallisto

  FALMEC on kehittänyt liesikupumalliston, jonka yhdistävänä tekijänä ovat energiatehokkaat tekniset ratkaisut. Kiinnittämällä erityistä huomiota kaikkien käytettyjen osien energian kulutukseen on onnistuttu luomaan tehokkaasti käryjä poistava, mutta samalla mahdollisimman vähän kuluttava liesikupumallisto.


  Liesikupuvalinnallakin jokainen voi omalta osaltaan huolehtia yhteisestä tulevaisuudestamme.

  Tuotteen perustiedot
  Tuotekoodi:803360
  IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
  Kuvun väriRuostumaton teräs
  SähköliitäntäPistorasia 10 A
  Sopii huonekorkeuteen220 - 277 cm
  Jatkohormin kanssa280 - 337 cm
  Aktiivihiilen kanssa232 - 277 cm
  Kuvun leveys90 cm
  EnergialuokkaA+