LAPETEK TEXA 60

60 cm, seinämalli, rst

POISTUNUT TUOTE

LAPETEK TEXA 60, rst Näytä suurempana

Tuotekoodi:52010

Monipuolinen suosikkituote

Erinomainen hinta/laatusuhde on tehnyt LAPETEK TEXA ja LAPETEK CLASSIC malleista yhdet suosituimmista kupumalleista Suomessa. Matala kartiomuotoilu sopii monenlaisiin keittiöihin luoden niille linjakkaan ilmeen. Omalla moottorilla olevaa LAPETEK TEXA liesituuletinta on saatavana 60 cm leveänä seinämallina (valkoinen ja rst) ja 90 cm leveänä seinämallina (rst). Vastaavasti huippuimuriohjaukseen tarkoitettua LAPETEK CLASSIC –kupua on saatavana 60 ja 90 cm leveänä seinämallina (rst) ja 90 cm leveänä saarekemallina (rst). Kaikkiin malleihin on saatavissa jatkohormi, jonka avulla kupu voidaan asentaa tyylikkäästi myös normaalia korkeimpiin tiloihin.


Kaikissa LAPETEK TEXA -malleissa on tehokas moottori, led-valaisimet ja rasvan poistamisesta huolehtivat 5+2 monikerroksiset alumiinirasvasuodattimet. Suodattimet keräävät tehokkaasti likaa itseensä ja ne on helppo pestä astianpesukoneessa.

Tuulettimen toimintoja ohjataan tyylikkäästä elektronisesta kytkinpaneelista, jossa on selkeästi symboleilla esitetty eri toiminnot. Perinteisten kolmen tuuletusnopeuden lisäksi liesituulettimessa on intensiiviteho, jälkituuletus- sekä raitisilmatoiminto.

Intensiivitehon avulla käryjä poistetaan mahdollisimman suurella teholla. Toiminto on ajastettu ja tuuletin palautuu automaattisesti takaisin aikaisemmin valitulle teholle.

Jälkituuletuksen tarkoituksena on poistaa loputkin käryt huonetilasta. Voit valita minkä tahansa perusnopeuksista ja tuuletin käy tällä nopeudella noin 15 minuuttia sammuttaen sen jälkeen itsensä.
Raitisilmatoiminnon tarkoituksena on pitää huonetila raittiina silloinkin kun ruokaa ei laiteta. Tällä toiminnolla tuuletin on päällä kerran tunnissa noin 10 minuutin ajan tuoden huonetilaan raitista korvausilmaa.

LAPETEK CLASSIC-X1/XH (asennus seinälle) ja LAPETEK CLASSIC-V-X1/XH (asennus saarekkeeseen) malleissa on monipuolinen ohjaus huippuimurille tai LTO-kojeelle. Katso tarkemmat tekniset tiedot asennus- ja käyttöohjeesta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:52010
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriRuostumaton teräs
Sopii huonekorkeuteen219 - 272 cm
Jatkohormin kanssamax. 319 cm
Aktiivihiilen kanssa232 - 272 cm
Kuvun leveys60 cm
EnergialuokkaC