LAPETEK JONA 90

90 cm, seinämalli

ruostumaton teräs

LAPETEK JONA 90, rst Näytä suurempana

Saatavuus: Ei varastossa

Tuotekoodi:52040

550,56 €(444,00 € alv 0%)

Klassisen tyylikäs liesikupu

Erinomainen hinta/laatusuhde on tehnyt LAPETEK JONA:sta yhden suosituimmista liesikuvuista Suomessa. T-mallinen moderni muotoilu sopii kaikenlaisiin keittiöihin luoden niille linjakkaan ilmeen. LAPETEK JONA kupua on saatavana 60 cm leveänä seinämallina (valkoinen ja rst), 90 cm leveänä seinämallina (rst) sekä 90 cm leveänä saarekemallina LAPETEK JONA-V (rst). Sekä seinä- että saarekemalleihin on saatavissa jatkohormi, joiden avulla liesikupu voidaan asentaa tyylikkäästi myös normaalia korkeimpiin tiloihin. Kaikissa malleissa on tehokas moottori, led-valaisimet ja rasvan poistamisesta huolehtivat 5+2 monikerroksiset alumiinirasvasuodattimet. Suodattimet keräävät tehokkaasti likaa itseensä ja ne on helppo pestä astianpesukoneessa.


Tuulettimen toimintoja ohjataan tyylikkäästä elektronisesta kytkinpaneelista, jossa on selkeästi symboleilla esitetty eri toiminnot. Perinteisten kolmen tuuletusnopeuden lisäksi liesituulettimessa on intensiiviteho, jälkituuletus- sekä raitisilmatoiminto.

Intensiivitehon avulla käryjä poistetaan mahdollisimman suurella teholla. Toiminto on ajastettu ja tuuletin palautuu automaattisesti takaisin aikaisemmin valitulle teholle.
Jälkituuletuksen tarkoituksena on poistaa loputkin käryt huonetilasta. Voit valita minkä tahansa perusnopeuksista ja tuuletin käy tällä nopeudella noin 15 minuuttia sammuttaen sen jälkeen itsensä.

Raitisilmatoiminnon tarkoituksena on pitää huonetila raittiina silloinkin kun ruokaa ei laiteta. Tällä toiminnolla tuuletin on päällä kerran tunnissa noin 10 minuutin ajan tuoden huonetilaan raitista korvausilmaa.

Moottorimallin lisäksi LAPETEK JONA on saatavissa huippuimurimallina LAPETEK JONA-X1/XH (asennus seinälle) ja LAPETEK JONA-V-X1/XH (asennus saarekkeeseen).

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:52040
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriRuostumaton teräs
Sopii huonekorkeuteen215 - 268 cm
Jatkohormin kanssamax. 315 cm
Aktiivihiilen kanssa228 - 268 cm
Kuvun leveys90 cm
EnergialuokkaC