FALMEC PLANE NRS®

90/120 cm, ruostumaton teräs

seinämalli

FALMEC PLANE NRS, 90/120 cm seinämalli Näytä suurempana

  Saatavuus:

  FALMEC Plane 90 NRS®, rst, seinämalli: Varastossa

  FALMEC Plane 120 NRS®, rst, seinämalli: Tilaustuote

  Tuotekoodi:PLANENRS

  1 661,60 €(1 340,00 € alv 0%)

  Linjakas seinämallin liesikupu

  FALMEC PLANE NRS on muotoilultaan pelkistetyn linjakas liesikupu, joka sulautuu tyylikkäästi moderniin keittiöön. Laadukkaalle liesikuvulle on ominaista jokapäiväisiä arkirutiineja helpottavat tehokas käryjenpoisto, LED-valaisimet ja konepestävät rasvasuodattimet.


  FALMEC PLANE NRS (Noice reduction system) on hiljaisuutta arvostavien valinta. Samat laadukkat yksityiskohdat kuin muissa PLANE -malleissa yhdistettynä markkinoiden hiljaisimpaan tuulettimeen. Ihmiskorvalla kuultuna PLANE NRS on noin puolet hiljaisempi ( yli 10 dB(A)) kuin normaalit liesituulettimet. FALMEC PLANE NRS on saatavissa 90 cm ja 120 cm leveänä mallina ruostumattomasta teräksestä.

  NRS® takaa hiljaisuuden

  Innovatiivisen NRS®-tekniikan avulla Falmec on kehittänyt tuoteperheen, jossa suorituskyky, käytännöllisyys ja hiljaisuus yhdistyvät. Voit laittaa ruokaa, työskennellä, puhua, kuunnella musiikkia ilman muuta tavallista taustamelua, unohtamatta kuitenkaan liesituulettimen suorituskykyä.


  Liesituulettimien hiljaisuus perustuu ainutlaatuiseen tapaan hallita ilmavirtauksia, jolloin pystytään eliminoimaan niistä aiheutuvia ääniä. Toinen merkittävä seikka ovat valitut materiaalit. Liesituulettimen rakenteissa ja mukana tulevassa hormistossa on käytetty ääntäeristäviä materiaaleja, joiden avulla äänitaso entisestäänkin alenee. Parhaimmillaan ero normaalikupuun voi olla jopa yli 80 %.

  Tuotteen perustiedot
  Tuotekoodi:
  Kuvun väriRuostumaton teräs
  Jatkohormin kanssamax. 306 cm
  Aktiivihiilen kanssamax. 306 cm
  EnergialuokkaB