FALMEC MIRA

40 cm, seinämalli

musta

MIRA, musta Näytä suurempana

Saatavuus: Ei varastossa

Tuotekoodi:801291

1 045,32 €(843,00 € alv 0%)

Hillityn elegantti

FALMEC MIRA TOP on graafisen eleettömästi muotoiltu liesituuletin. Yksinkertaisen tyylikkään muotoilun ansioista se sulautuu kauniisti kaikenlaisiin tiloihin.

Suoralinjasta tuuletinta on saatavissa seinä- ja saarekemallina sekä molemmissa asennustavoissa valkoisena, mustana ja ruostumattomasta teräksestä. Pienen kokonsa ansiosta saarekemallin MIRA-V sopii myös erinomaisesti käytettäväksi seinän vieressä silloin kun hormi tulee suoraan katosta. Korkeatasoinen teräs (AISI 304), puhdas valkoinen tai mattamusta tekevät MIRA -liesikuvusta keittiön ajattoman keskipisteen.
Tuotteen ensitoimitus sisältää aktiivihiilisuodattimen (vaihtosuodattimet ovat saatavilla lisätarvikkeena).

Toiminnot

Liesituulettimessa on konepestävät metallirasvasuodattimet sekä perustoimintojen lisäksi käyttömukavuutta lisäävät ajastettu sulkeminen ja intensiivitoiminto. Intensiivitehon avulla käryjä poistetaan mahdollisimman suurella teholla. Toiminto on ajastettu ja tuuletin palautuu automaattisesti takaisin aikaisemmin valitulle teholle. Valaistuksesta huolehtivat tehokkaat LED-valaisimet.

Asennus

Liesituuletin voidaan asentaa hormiin puhaltavana tai aktiivihiilellä varustettuna, jolloin puhdistettu ilma palaa takaisin huonetilaan. Käytettäessä aktiivihiilisuodatinta puhalletaan paluuilma kuvun yläosassa olevan aukon läpi takaisin huonetilaan. Muista huomioida aktiivihiilen vaikutus asennuksessa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:801291
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriMusta
Sopii huonekorkeuteen240.0
Kuvun leveys40 cm
EnergialuokkaB