FALMEC POLAR 35

35 cm, musta

seinämalli

POLAR 35, musta Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:801289

1 182,96 €(954,00 € alv 0%)

Tyylikäs keittiön keskipiste

POLAR-liesituulettimen pelkistetty pyöreä ulkomuoto sopii kaikenlaisiin keittiöihin ollen samalla klassisen ajaton liesituuletinvaihtoehto. Täydellisen pyöreää tuuletinta on saatavissa seinä- ja saarekemallina sekä molemmissa asennustavoissa valkoisena ja ruostumattomasta teräksestä. Pienen halkaisijansa ansiosta saarekemallin POLAR-V sopii myös erinomaisesti käytettäväksi seinän vieressä silloin kun hormi tulee suoraan katosta.

Korkeatasoinen teräs (AISI 304) tai puhdas valkoinen yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun ja tehokkaaseen käryjenpoistoon tekevät POLAR -liesikuvusta keittiön ajattoman keskipisteen.

Toiminnot

Liesituulettimessa on konepestävät metallirasvasuodattimet sekä perustoimintojen lisäksi käyttömukavuutta lisäävät ajastettu sulkeminen ja intensiivitoiminto. Intensiivitehon avulla käryjä poistetaan mahdollisimman suurella teholla. Toiminto on ajastettu ja tuuletin palautuu automaattisesti takaisin aikaisemmin valitulle teholle. Valaistuksesta huolehtivat tehokkaat LED-valaisimet.

Asennus

Liesituuletin voidaan asentaa hormiin puhaltavana tai aktiivihiilellä varustettuna, jolloin puhdistettu ilma palaa takaisin huonetilaan. Käytettäessä aktiivihiilisuodatinta puhalletaan paluuilma kuvun yläosassa olevan aukon läpi takaisin huonetilaan. Muista huomioida aktiivihiilen vaikutus asennuksessa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:801289
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriMusta
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteenmin. 243 cm
Aktiivihiilen kanssamin. 258 cm
Kuvun leveys35 cm
EnergialuokkaB