LAPETEK JONA Slim 60

60 cm, seinämalli

ruostumaton teräs

LAPETEK JONA Slim 60 RST Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tulossa 11.04.2024

Tuotekoodi:57001

550,56 €(444,00 € alv 0%)

JONA SLIM 60 ja 90 – uudistunut suosikkimalli omalla moottorilla

Suosittu LAPETEK JONA SLIM -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän keittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta tuuletin.

Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan. Liesituulettimen valaisimet on siirretty kuvun takareunaan ja niiden teho on mitoitettu antamaan erinomainen valo koko työskentelyalueelle. Vastaavasti imualue ylettyy nyt etureunaan saakka, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaammin tuulettimeen.
JONA SLIM -malleja on saatavissa sekä seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina että 90 cm leveänä saarekemallina. Kaikkia malleja ja värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, minkä lisäksi seinämalleja on saatavissa huippuimurinohjauksella (X1 - AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 - AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).
Helppokäyttöiset toiminnot, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto ja värilämpötilan säätö, jotka antavat mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.
Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asentaminen

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Tuulettimen seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Tuulettimen mukaan on myös lisätty aktiivihiilikäytössä ilman ohjausta parantava ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan.


Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla LAPETEK JONA SLIM voidaan asentaa jopa 302 cm huonekorkeuteen saakka. Kaikissa maksimihuonekorkeuksissa oletuksena on liesitaso 900 mm lattiasta ja kuvun alareuna 650 mm liesitasosta, eli kuvun alareuna on lattiasta katsottuna korkeudessa 1550 mm. Mikäli kupu asennetaan johonkin muuhun korkeuteen vaikuttaa se vastaavasti myös minimi- ja maksimihuonekorkeuksiin.

Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:57001
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen208 - 265 cm
Jatkohormin kanssa255 - 302 cm
Aktiivihiilen kanssa218 - 265 cm
Kuvun leveys60 cm
Toimitussisältö- liesikupu rst

Tuotteeseen liittyvät artikkelit