BLANCO RONDOVAL 45

Silgranit

Päältäasennettava

Saatavuus:

RONDOVAL 45 Silgranit alumetallic: Tilaustuote

RONDOVAL 45 Silgranit valkoinen: Tilaustuote

RONDOVAL 45 Silgranit coffee: Tilaustuote

RONDOVAL 45 Silgranit jasmin: Tilaustuote

RONDOVAL 45 Silgranit anthrazit: Tilaustuote

Tuotekoodi:RONDOVAL45

527,00 €(425,00 € alv 0%)

Ajaton pienen tilan allas

Maksimaalista käyttömukavuutta pienessä koossa. Pyöreä muoto tuo työtasoon vaihtelevaa ilmeikkyyttä. Rondo allas on pienestä koostaan huolimatta käytännöllinen ja tilava allas kaikissa keittiöaskareissa. Altaassa on hanalippa ja hieman reunoja. Malli on saatavilla myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. Käytännölliset lisätarvikkeet, kuten altaaseen sopiva leikkuulauta ja pesuaineannostelija, tekevät altaan ääressä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Altaaseen on saatavilla kiinteästi altaan reunaan asennettava tyylikäs pesuaineannostelija, josta pesuaine on aina helposti saatavilla.

Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö. Lautaa voi käyttää niin altaan päällä kuin työtasollakin. Altaan päällä käytettynä laudalla pilkotut tuotteet tai syntyneet jätteet on helppo siirtää altaaseen tai astiaan.

Asennustavat ja Silgranit allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys45 cm
Pääaltaan syvyys180 mm
Toimitussisältö- BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko