BLANCO PLEON 6 Split

Silgranit

Päältäasennettava

Saatavuus:

PLEON 6 SPLIT Silgranit valkoinen: Tilaustuote

PLEON 6 SPLIT Silgranit coffee: Tilaustuote

PLEON 6 SPLIT Silgranit mattamusta: Varastossa

PLEON 6 SPLIT Silgranit anthrazit: Tilaustuote

PLEON 6 SPLIT Silgranit tartufo: Tilaustuote

PLEON 6 SPLIT Silgranit kallionharmaa: Tilaustuote

PLEON 6 SPLIT Silgranit soft-valkoinen: Tilaustuote

PLEON 6 SPLIT Silgranit volcano-harmaa: Tilaustuote

Tuotekoodi:PLEONSPLIT6

670,84 €(541,00 € alv 0%)

Tilavin yksialtainen

Blanco Pleon on toiminnallisuutta arvostavan allasvalinta silloin kun pelkkä yksialtaisuus ei riitä kriteeriksi. Kaikkien Pleon tuoteperheen altaiden salaisuus on niin vaaka kuin pystysuunnassa mahdollisimman isokokoinen allas. Altaan koon lisäksi on kiinnitetty erityistä huomiota allasmuodon käytännöllisyyteen ja tyylikkään moderniin muotoiluun.

Pleon-altaat valmistetaan Blancon patentoimasta Silgranit-kivimassasta, joka on erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta selkeästi suosituin komposiittimateriaali maailmassa. Allasperheessä on tilavat mallit niin 50 cm, 60 cm kuin 80 cm allaskaappeihin. PLEON 6 Split 60 cm allaskaappiin on saatavissa nerokas Blanco Pleon 6 Split -malli. Erittäin tilava allas on jaettu matalalla seinämällä kahdeksi pienemmäksi altaaksi. Tämä mahdollistaa altaan käyttämisen kolmella eri tavalla. Kahta pienempää allasta voi käyttää yhdessä tai erikseen kuten normaalia 1,5 -altaista käytetään, minkä lisäksi koko isoa allasaluetta voi käyttää yhtenä isona altaana. Käytännölliset lisätarvikkeet, kuten altaaseen sopiva kulmakori ja leikkuulauta, tekevät altaan ääressä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Blanco Pleon altaaseen on saatavissa vihanneskulhon ja leikkuulaudan lisäksi monikäyttöinen väliritilä. Väliritilän voi sijoittaa altaan sisään tai pöytätasolle. Altaaseen sijoitettuna väliritilä muodostaa käytännöllisen välitason astioita varten ja pöytätasolla ritilä toimii tyylikkäänä pannunalusena. Ritilän pohjassa on tehokkaat liukuesteet, joiden ansiosta oli sijoituspaikka mikä tahansa, pysyy ritilä tukevasti paikoillaan.

Laadukas allas vaatii luonnollisesti myös laadukkaat tarvikkeet. Pleon altaan yhteydessä emme ole tyytyneet perinteiseen puuleikkuulautaan, vaan halusimme yhdistää puun ja kestävän komposiitin parhaat ominaisuudet. Leikkuulaudan tulisi olla käytännöllinen, mutta myös näyttää tyylikkäältä ja olla vääntyilemätön. Ratkaisuna tähän on Blancon kehittämä kaksoisrakenneleikkuulauta. Laudan keskiosassa on tukeva ja vääntyilemätön komposiitti, joka on molemmin puolin päällystetty tyylikkäällä saarnella. Lopputuloksena on käytännöllinen, ajaton ja kestävä leikkuulauta.
Laadukas ruostumattomasta teräksestä valmistettu vihanneskulho asettuu tukevasti altaan reunalle. Kulho on reilun kokoinen ja on muotoiltu ulkonäkönsä ja toiminnallisuuksiensa osalta sopimaan täydellisesti Blanco Pleon -altaaseen.

Asennustavat ja Silgranit allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allasmateriaalikivikomposiitti
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys220 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä

Tuotteeseen liittyvät artikkelit