BLANCO ARTAGO 6

Silgranit

Päältäasennettava

Saatavuus:

ARTAGO 6 Silgranit valkoinen: Tilaustuote

ARTAGO 6 Silgranit anthrazit: Tilaustuote

Tuotekoodi:ARTAGO

917,60 €(740,00 € alv 0%)

Kulmikasta ja pehmeää muotoilua

Blanco Artago altaan poikkeava, mutta samalla kiehtova muotoilu tekee siitä keittiön keskipisteen ja katseiden kerääjän. Pyöreä allas yhdistettynä neliön malliseen ulkoreunaan takaa tämän altaan ainutlaatuisen ilmeen ja on tuonut altaalle joukon muotoilupalkintoja.


Artagon poikkeuksellinen muotokieli korostaa modernin keittiön ilmettä. Allas on tilava ja toimii hyvin kaikenkokoisissa keittiöissä. Artago voidaan asentaa molemmin päin niin, että hana tulee joko altaan vasemmalle tai oikealle puolella. Allas on saatavissa kaikissa Silgranit -väreissä.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Blanco Artago altaaseen on saatavilla kattava valikoima lisätarvikkeita.

- pyökkinen leikkuulauta on kätevä lisä altaan päällä tai työtasolla kuoriessa ja pilkkoessa hedelmiä, vihanneksia tai leipää
- vihanneskori on mainio apu huuhdeltaessa esimerkiksi salaattia. Vesi valuu hyvin metallilankakorin läpi, mikä helpottaa vihannesten kunnollista huuhtelua. Lisäksi vihanneskorissa on erillinen irrotettava lautasteline.

Asennustavat Silgranit allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen. Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80%. Käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnollisen kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT-materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että paremmin likaa hylkivän pinnan.
Lue lisää Silgranit allasmateriaalista kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä
Toimitussisältö- BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko