BLANCO DALAGO 6 + LINO 20-A

Silgranit® PuraDur®

anthrazit

DALAGO 6 + LINO 20-A Näytä suurempana

  Saatavuus: Ei varastossa

  Tuotekoodi:2669K2

  740,28 €

  Allas+hana paketin mukana laadukas leikkuulauta veloituksetta

  Allas + hana paketin avulla saat samalla rahalla enemmän toiminnallisuutta keittiöösi. DALAGO 6 on monen makuun sopiva moderni allas selkeillä linjoilla. Se antaa parhaan mahdollisen mukavuuden oli sitten kyseessä keittiö tai kodinhoitohuone. Altaan takana on esiporattujen reikien ansiosta reilusti tilaa erilaisille tarvikkeille kuten astianpesuhana tai vaikka pesuainepumppu.

  Patenteilla suojatussa SILGRANIT® PuraDur®-allasmateriaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen. Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %. Käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnollisen kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
  SILGRANIT® PuraDur® on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT® PuraDur® -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että paremmin likaa hylkivän pinnan.
  Lue lisää Silgranit® Puradur® allasmateriaalista kohdasta materiaalitietoa.

  Samanvärinen hana kuuluu pakettiin

  Moderni muotoilu laadukkaat yksityiskohdat näkyvät LAPETEK LINO-20 hanan yksityiskohdissa. Hanan musta väri on sävytetty sopimaan yhteen BLANCO Anthrazit väristen altaiden kanssa. LAPETEK LINO-20 hanassa on sen runkoon integroitu astianpesukoneliitäntä, se kuuluu ääniluokkaan 1 ja sillä on suomalainen VTT:n sertifikaatti.

  Harmonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. Pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on paitsi modernin näköinen myös helppokäyttöinen. LAPETEK LINO- 20 hanassa astianpesukoneventtiili on tyylikkäästi juoksuputken alla ja hanojen korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden vaivattoman pesemisen hanan alla.

  Leikkuulauta veloituksetta paketin ostajalle

  BLANCO DALAGO settiin kuuluu monipuolinen pyökkileikkuulauta. Leikkuulauta istuu sen pohjassa olevien urien ansiosta tukevasti sekä altaan päälle että sen viereen pöytätasolle. Pöytätasolla lauta voi olla kokonaan erillisenä leikkuulautana tai sen voi asettaa osittain altaan päälle, jolloin voit helposti valmistella ruokaa suoraan altaassa olevaan astiaan.

  Katso lisätietoja pakettiin sisältyvistä tuotteista ”Vakiovarusteet” välilehden alta.

  Tuotekoodi:2669K2
  Altaan väriSilgranit® anthrazit (musta)
  Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
  Allaskaapin minimileveys60 cm
  Pääaltaan syvyys190 mm
  Pohjaventtiili3,5" roskasihti kaukosäädöllä
  MateriaaliSilgranit (komposiitti)
  Upotusaukkotiedot
  Hanareiän teko
  Asennus- ja käyttöohjeet
  Materiaalitietoa

  Tuotteeseen liittyvät artikkelit