BLANCO DALAGO 6 + LINA 20-A

Silgranit®

anthrazit

DALAGO 6 + LINA 20-A antrazit Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:2669K1

706,80 €(570,00 € alv 0%)

Allas+hana paketin mukana laadukas leikkuulauta veloituksetta

Allas + hana paketin avulla saat samalla rahalla enemmän toiminnallisuutta keittiöösi. DALAGO 6 on monen makuun sopiva moderni allas selkeillä linjoilla. Se antaa parhaan mahdollisen mukavuuden oli sitten kyseessä keittiö tai kodinhoitohuone. Altaan takana on esiporattujen reikien ansiosta reilusti tilaa erilaisille tarvikkeille kuten astianpesuhana tai vaikka pesuainepumppu.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT®-allasmateriaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen. Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %. Käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnollisen kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
SILGRANIT® on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT® -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että paremmin likaa hylkivän pinnan.
Lue lisää Silgranit® allasmateriaalista kohdasta materiaalitietoa.

Samanvärinen hana kuuluu pakettiin

Moderni muotoilu ja laadukkaat yksityiskohdat näkyvät LAPETEK LINA-10 -hanan yksityiskohdissa. Hanan musta väri on sävytetty sopimaan yhteen BLANCO Anthrazit väristen altaiden kanssa. LAPETEK LINA-10 hanassa on sen runkoon integroitu astianpesukoneliitäntä, se kuuluu ääniluokkaan 1 ja sillä on suomalainen VTT:n sertifikaatti.

Leikkuulauta veloituksetta paketin ostajalle

BLANCO DALAGO settiin kuuluu monipuolinen pyökkileikkuulauta. Leikkuulauta istuu sen pohjassa olevien urien ansiosta tukevasti sekä altaan päälle että sen viereen pöytätasolle. Pöytätasolla lauta voi olla kokonaan erillisenä leikkuulautana tai sen voi asettaa osittain altaan päälle, jolloin voit helposti valmistella ruokaa suoraan altaassa olevaan astiaan.

Katso lisätietoja pakettiin sisältyvistä tuotteista ”Vakiovarusteet” välilehden alta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:2669K1
Altaan väriSilgranit® anthrazit (musta)
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti kaukosäädöllä
MateriaaliSilgranit (komposiitti)
Toimitussisältö- Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Tuotteeseen liittyvät artikkelit

Huolto-ohje Materiaali info Prevex Smartloc asennusohje Upotusaukkotiedot Vihanneskulho info