Carbon.Zeo vaihtosuodattimet

(Piano)

Carbon.Zeo vaihtosuodatin (Piano) Näytä suurempana

  Saatavuus: Ei varastossa

  Tuotekoodi:804763

  638,60 €

  Aktiivihiili ja zeoliitti suodattavat ilmaa luonnollisella tavalla

  Ainutlaatuinen Carbon-Zeo suodatin koostuu aktiivihiilestä ja zeoliitista, joiden avulla puhdistetaan ilmaa mahdollisimman tehokkaasti. Aktiivihiili on pieniä hiilipartikkeleita, jotka sitovat käryjä ja hajuja pintaansa.


  Carbon.zeo suodattimissa käytetään aktiivihiilen lisäksi zeoliittia, jolla on hiiltä tehokkaampi kyky poistaa ilmasta epäpuhtaita kaasuja sekä hajuja. Zeoliitti pystyy myös imemään itseensä osan läpi virtaavasta kosteudesta, joka on ilman puhdistamisen kannalta erityisen tärkeää silloin kun valmistetaan ruokaa höyryttämällä.

  Carbon.zeo suodattimet poistavat ilmasta hajuja ja käryjä sekä lisäksi kosteutta kahden eri materiaalin avulla. Tämän ansiosta puhdistus on merkittävästi normaalia aktiivihiilisuodatinta tehokkaampaa.

  Tavallisissa liesituulettimien käryjä poistavissa suodattimissa käytetään ainoastaan aktiivihiiltä, jolloin suodatin on myös vaihdettava noin 3 – 6 kk välein. Carbon.zeo suodattimen käyttöikä on keskimäärin 3 vuotta.

  Puhdistus ja uudelleenaktivointi

  Carbon.Zeo suodatin on erittäin pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Käytöstä riippuen suodatin tulee pestä/aktivoida noin 1,5 vuoden käytön jälkeen ja vaihtaa uuteen noin kolmen vuoden käytön jälkeen. Aktivointi tapahtuu yksinkertaisesti laittamalla suodatin 200 C asteiseen uuniin kahden tunnin ajaksi.

  Suodatin sopii liesituulettimiin

  - Falmec Piano


  Tuotekoodi sisältää 7 kpl vaihtosuodattimia Carbon.Zeo Piano-suodatinkokonaisuuteen (812257).

  Tuotekoodi:804763
  Asennus- ja käyttöohjeet