Aktiivihiilisuodatin LongLife

(Jona Slim 60, Texaline 60)

Aktiivihiilisuodatin LongLife Jona Slim 60, Texaline 60 Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:57020

257,92 €(208,00 € alv 0%)

Ekologinen Long Life -aktiivihiilisuodatin

Liesituuletin voidaan varustaa aktiivihiilisuodattimilla, kun laitetta ei kytketä keittiön poistohormiin. Tällöin liesituulettimessa puhdistettu ilma palautuu takaisin huonetilaan.

Uudelleen aktivoitavan ja ekologisen Long Life suodattimen käyttöaika on noin 36 kk. Normaalia kovemmassa käytössä aika on lyhyempi ja kevyessä käytössä vastaavasti pidempi. Joka tapauksessa elinikä on merkittävästi pidempi verrattuna kertakäyttöisiin suodattimiin, jotka tulee vaihtaa käytöstä riippuen noin 3 – 4 kk välein.

Suodattimen puhdistus

Uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen aktivointi ja puhdistus suoritetaan astianpesukoneessa suurimmalla lämpöohjelmalla käyttäen normaalia konetiskiainetta. Pesun jälkeen suodatin laitetaan uuniin enintään 100 asteeseen 10 minuutiksi, jonka jälkeen se on valmis otettavaksi uudelleen käyttöön

Aktivoitavan suodattimen tehokkuus alkaa laskea säännöllisessä käytössä noin kolmen vuoden jälkeen, jonka jälkeen se tulee vaihtaa uuteen.

Asennus

Long Life suodatin on erittäin helppo asentaa verrattuna perinteisiin aktiivihiilisuodattimiin. Long Life -suodatin kiinnitetään suoraan rasvasuodattimen yläpintaan toisin kuin perinteiset aktiivihiilisuodattimet, jotka asennetaan liesikuvun sisällä oleva moottorin molemmin puolin.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:57020
Toimitussisältö- long life aktiivihiilisuodatin

Tuotteeseen liittyvät artikkelit