BLANCO RONDOSOL

Silgranit

Päältäasennettava

RONDOSOL Näytä suurempana

Saatavuus:

RONDOSOL, päältäasennettava: Varastossa

RONDOSOL-IF, päältäasennettava / huullettava: Tilaustuote

Tuotekoodi:RONDOSOL

190,96 €(154,00 € alv 0%)

Ajaton pienen tilan allas

Maksimaalista käyttömukavuutta pienessä koossa. Pyöreä muoto antaa työtasolle vaihtelevaa ilmeikkyyttä. BLANCO RONDOSOL -allas on pienestä koostaan huolimatta käytännöllinen ja tilava allas kaikissa keittiöaskareissa.

Käytännöllinen ja ajaton allasmalli on saatavilla ruostumattomasta teräksestä tai Silgranit-materiaalista (BLANCO RONDO) valmistettuna.
Käytännölliset lisätarvikkeet kuten altaaseen sopiva vihanneskori ja leikkuulauta tekevät keittiössä työskentelystä vielä sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö. Lautaa voi käyttää niin altaan päällä kuin työtasollakin. Altaan päällä käytettynä laudalla pilkotut tuotteet tai syntyneet jätteet on helppo siirtää altaaseen tai astiaan.


Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa. Erillinen valutustaso voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Voidaan käyttää kaikkien Blanco-altaiden kanssa.

Vihanneskori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Korissa voi kätevästi huuhdella ja valuttaa kasvikset sekä hedelmät. Vihanneskori on hygieeninen ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allasmateriaaliruostumaton teräs
Allaskaapin minimileveys45 cm
Pääaltaan syvyys165 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus411752
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Tuotteeseen liittyvät artikkelit