LAPETEK JONA Slim-V 90

90 cm, saarekemalli

ruostumaton teräs

LAPETEK JONA Slim-V 90 Näytä suurempana

  Tuotekoodi:57007

  JONA SLIM-V – uudistunut suosikkimalli omalla moottorilla

  Suosittu Jona Slim-V -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän saarekekeittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu.

  Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan ja erityisesti normaaliteholla äänitaso on miellyttävän hiljainen. Liesituulettimen valaisimien tehoa on myös lisätty ja ne on sijoitettu sekä kuvun etu- että takareunaan. Imualue on keskellä kupu, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaimmin tuulettimeen.
  Helppokäyttöinen Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat LED-valot ja helposti puhdistettavat rasva- ja aktiivihiilisuodattimet tekevät tuulettimen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita ekologisen ja pestävän Long Life-suodattimen.
  JONA SLIM -malleja on saatavissa saarekemallien lisäksi seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina.

  Käyttöominaisuudet

  Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Kaikki toiminnot ovat loogisia ja helposti käytettäviä. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

  Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

  Asentaminen

  Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Tuulettimen seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Tuulettimen mukaan on myös lisätty aktiivihiilikäytössä ilman ohjausta parantava ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan.

  Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla JONA SLIM-V voidaan asentaa jopa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka.
  JONA SLIM -malleja on saatavissa saarekemallien lisäksi seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina.

  Tuotteen perustiedot
  Tuotekoodi:57007
  IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
  Kuvun väriRuostumaton teräs
  Sopii huonekorkeuteen235 - 255 cm
  Jatkohormin kanssamax. 303 cm
  Aktiivihiilen kanssa235 - 255 cm
  Kuvun leveys90cm
  EnergialuokkaB