Ukrainan sodan vaikutukset toimituksiin

Haluamme tukea Ukrainaa

Tuomitsemme jyrkästi Venäjän aloittaman sodan Ukrainassa, joka on aiheuttanut suurta kärsimystä ja loukannut Ukrainan suvereeniutta. Heikoimmillaan näissä erittäin ikävissä tilanteissa ovat useimmiten lapset. Tukeaksemme omalta osaltamme Ukrainaa on Lapetek Group lahjoittanut 10 000 euroa ukrainalaisten lasten auttamiseksi UNICEFin kautta. Avustuksien avulla UNICEF auttaa paikan päällä sekä lähettää alueelle avustustarvikkeita.

Sodan vaikutukset altaiden ja hanojen hintoihin ja toimituksiin

Ukrainan sodan vuoksi on käynnissä force majeure -tilanne, jonka vaikutukset ovat ennalta arvaamattomia. Sodalla on vaikutuksia sekä raaka-aineiden saatavuuteen että hintoihin.

Toimitukset Blancolta Saksasta

Blanco on kahden viime vuoden aikana sekä voimakkaasti laajentanut tuotantoaan että varautunut raaka-aineiden saatavuuden heikkenemiseen. Toistaiseksi emme näe ongelmia rst- ja Silgranit-altaiden saatavuudessa. Tilanteet saattavat kuitenkin muuttua nopeastikin.

Olemme kasvattaneet varastomääriä Suomessa

Myös Suomessa olemme varautuneet tilanteeseen kasvattamalla varastotuotteiden määriä maksimiin. Näin ollen pystymme edelleen toimittamaan menevimmät tuotteet 2-3 päivän toimitusajoilla. Tilanne voi kuitenkin pidemmällä aikavälillä vaikuttaa saatavuuksiin ja paras tapa varmistaa tuotteiden saatavuus on tehdä tilaukset jo ennalta meille. Näin voimme taata niiden saatavuuden ajallaan.

Ole yhteydessä myyntiimme tai asiakaspalveluumme toimitusten varmistamiseksi niin tilaus- kuin varastotuotteiden osalta.

 

Hintavaikutukset

Toistaiseksi myös hintamme pysyvät ennallaan ja toiminta jatkuu normaalina.

Toivon asiakkailtamme ymmärrystä vallitsevan tilanteen johdosta sekä valmiutta etsimään ratkaisuja mahdollisten tuotevaihdosten osalta. Suuren varastovalikoiman ansiosta uskomme kuitenkin, että jokaiseen kohteeseen löydetään sopivat tuotteet.

Ajatuksemme ja sympatiamme ovat sodasta kärsivien ukrainalaisten puolella.