BLANCO DALAGO 45 +

LAPETEK LINO-A

alumetallic

Dalago 45 + Lino-A, alumetalli Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:103700K1

850,64 €(686,00 € alv 0%)

TURVALLINEN. TYYLIKÄS. TOIMIVA.

Nyt voit ostaa Dalago 45-altaan ja siihen sopivan Lapetek-hanan myös helppona settinä! Näissä toiminnallisissa UNIT-seteissä olemme miettineet kaiken yksityiskohtia myöten valmiiksi varmistamaan toimivan, turvallisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Dalago 45 on monen makuun sopiva moderni allas selkeillä linjoilla. Se antaa parhaan mahdollisen mukavuuden pienissä tiloissa oli sitten kyseessä pienempi keittiö tai kodinhoitohuone. Altaan takana on esiporattujen reikien ansiosta reilusti tilaa erilaisille tarvikkeille kuten astianpesuhana tai vaikka pesuainepumppu ja käytännöllisillä lisätarvikkeiden, kuten monitoimikori ja leikkuulauta, avulla teet altaan ääressä työskentelystä vieläkin miellyttävämpää.


UNIT settejä on saatavissa useiden eri hanojen kanssa ja useissa eri väriyhdistelmissä. Allas ja hana ovat täydellinen pari keskenään niin muotoilun, teknisten ominaisuuksien kuin yhteensopivuudenkin suhteen.

Miksi kannattaa valita setti

Settien sisältämien hanojen ja altaiden sävyt ja pintojen materiaalit on valittu tarkoin sopimaan toisiinsa, jolloin lopputuloksena on laadukas ja viimeistellyn näköinen kokonaisuus. Yhdistelmä on turvallinen valinta, jossa voit luottaa siihen että allas ja hana ovat täydellinen pari toisilleen. Tällä setillä allaskaappiin saa mahtumaan myös näppärän Select II -jätejärjestelmän!


- valmis setti takaa toiminnallisesti täydellisen yhteensopivuuden ja esimerkiksi hanasta tuleva vesi osuu juuri sopivaan kohtaan allasta minimioiden ylimääräisiä roiskeita
- reilun kokoinen Dalago-allas mahdollistaa isojenkin astioiden pesemisen ja tähän esimerkiksi korkean juoksuputken omaava Lapetek Lino-A-hana tuo vielä lisää mahdollisuuksia ja tilaa
- asennus on seteissä sujuvaa, koska yhteensopivuus myös allaskaapin sisällä on varmistettu
- asennukseen tarvittavien osien yhteensopivuus on etukäteen testattu, mikä nopeuttaa asennusta ja estää ikävien yllätysten ilmenemistä asennusvaiheessa

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Blanco Dalago altaaseen on saatavilla kattava valikoima lisätarvikkeita, joiden avulla teet altaasta entistäkin toimivamman kokonaisuuden.


- pyökkinen leikkuulauta on kätevä lisä altaan päällä tai työtasolla kuoriessa ja pilkkoessa hedelmiä, vihanneksia tai leipää
- kulmakori toimii erinomaisesti hedelmiä huuhdottaessa tai kauhojen ja vispilöiden kuivauspaikkana. Kulmakorissa on myös kätevä säilyttää tiskiharjaa tai rättiä.
- erillinen valutustaso toimii kätevästi työtason päälle siten, että valutustason reuna jätetään altaan sisäpuolella. Näin valutustason reunassa olevasta aukosta vesi valuu suoraan altaaseen.
- vihanneskori on mainio apu huuhdeltaessa esimerkiksi salaattia. Vesi valuu hyvin metallilankakorin läpi, mikä helpottaa vihannesten kunnollista huuhtelua. Lisäksi vihanneskorissa on erillinen irrotettava lautasteline.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:103700K1
Altaan väriSilgranit® alumetallic
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti kaukosäädöllä
ToimitussisältöBLANCO DALAGO 45 alumetallic Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
- LAPETEK LINO-A alumetallic hana APK-liitännällä