beton allasväri

Silgranit BETON - trendikäs ja aina täysin uniikki allasväri

Erittäin trendikäs ja rouhean kova.

Nykyaikaisen arkkitehtuurin innoittamana syntynyt Silgranit Beton on allasmaailman uusin tulokas. Ainutlaatuinen väri tarjoaa altaita trendikkäällä uniikilla ulkoasulla. Yksilöllisen rouhea pinta ja väriainelajien vilkas vuorovaikutus tekevät jokaisesta allaspinnasta yksilöllisen ja ainutlaatuisen.


Ei vain ulkonäkö inspiroi! Rouhean betonimainen, mutta samalla erittäin helppohoitoinen materiaali SILGRANIT PuraDur sopii erityisesti moderniin arkkitehtooniseen sisustukseen.

uutuusallasväri

Uutuusväri innovaatio

Silgranit beton-värin uniikki kivimäinen pinta vaihtelee matan ja puolimatan harmailla värisävyillä aivan kuten aito betonikin tekee. Silgranit materiaalilla on parempi kulutuksen ja naarmujen kesto kuin tavallisella komposiittialtaalla johtuen materiaalin kivimäisten ainesosien isosta määrästä altaan pinnassa. Kiviainesta on massasta noin 80 %. Patentoitu hygieeninen materiaali kestää kovan kulutuksen lisäksi myös erilaisia happamia aineita. Beton sävy on luonnollinen lisä jo entuudestaan laajaan väriskaalaan. Tuoden värimaailman trendikästä luksuksen tunnetta luonnolliseen tapaan.

betoni allamateriaali

Persoonallista tyyliä keittiöön

Olipa tyylisi skandinaavisen linjakas, tyylikkään geometrinen ja selkeä tai viileän teollinen - SILGRANIT-betoni keittiöaltaat tuovat oman kiehtovan lisänsä tyyliin. Altaan uniikki ja epätavallinen pinta sopii hyvin ulkonäöltään yhtälailla tasaiseen kuin kuviolliseen pintaan. Luonnollinen betoninen harmaansävy elävällä pinnalla heijastaa trendikkyyden lisäksi ekologisuutta ja luonnonläheisyyttä.

komposiitti värivaihtoehdot

Beton värin mallivaihtoehdot

Erilaisia allasmalleja ja kokoja on saatavilla jokaiseen makuun.

keittiöallas helppo puhdistaa

Materiaalin puhdistus ja hoito

Silgranit on erityisen kestävä, helppohoitoinen, hygieeninen ja ajaton allasmateriaali.

Lue lisää Silgranit materiaalista täältä >

Blanco - luotettava ja aina trendikäs valinta