BLANCO TOP EE 3 x 4

Ruostumaton teräs 18/10

TOP EE 3 x 4 Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekoodi:1510

172,36 €(139,00 € alv 0%)

Perinteinen

Korkealaatuiset ja huolella viimeistellyt allasmallit ruostumattomasta teräksestä. Selkeälinjainen muotoilu sopii monenlaisiin ympäristöihin. Altaiden kompakti koko sopii myös keittokomeroon, kodinhoito- tai työskentelytiloihin. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Altaaseen on saatavilla sopiva hana sekä kiinteästi altaan reunaan asennettava tyylikäs pesuaineannostelija, josta pesuaine on aina helposti saatavilla.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.
Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1510
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allasmateriaaliruostumaton teräs
Allaskaapin minimileveys30 cm
Pääaltaan syvyys150 mm
PohjaventtiiliKumitulppa, ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus400360
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko