BLANCO ZEROX 500-U

RST Durinox

Altakiinnitettävä

ZEROX DURINOX 500-U Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekoodi:1404U

977,12 €(788,00 € alv 0%)

Ainutlaatuinen materiaali yhdistettynä käsintehtyyn yksilöllisyyteen

Kattava ja keskenään yhdisteltävä sarja kulmikkaita altaita, joissa pyöristykset on viety minimiin. Blancon korkeimman segmentin altaat kuuluvat Blanco SteelArt tuotemerkin alle ja ne täyttävät vaaativimmankin altaan käyttäjän toiveet loppuun saakka hiotulla muotoilulla ja ominaisuuksilla. Niissä näkyy Blancon vuosikymmenien kokemus ja ammattitaito tehdä ruostumattomasta teräksestä ajattoman tyylikkäitä altaita, joissa jokainen yksityiskohta on viimeistelty ilman kompromisseja. Pohjaventtiilinä on Blancon ainutlaatuinen InFino, joka sen lisäksi että kerää erittäin tehokkaasti kaikki ruoan tähteet, sopii tyyliltään täydellisesti SteelArt altaiden minimalistiseen muotoiluun.

RST Durinox

Durinox on vastaus yksilöllistä teräsallasta hakevalle, joka muotoilun lisäksi haluaa altaalleen parhaat mahdolliset käyttöominaisuudet. Pinta on paitsi naarmuuntumattomampi ja helppohoitoisempi kuin normaali teräs, myös väriltään mattamainen ja tyylikkäästi massasta erottuva.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Alta kiinnitettävä allas kiinnitetään pöytätason alapuolelle, jolloin pöytätaso on kokonaan näkyvillä allasaukossa. Alta kiinnitettävä allas sopii kivi- ja komposiittitasoihin kanssa ja se kiinnitetään tasotehtaalla.

Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1404U
Altaan kiinnitystapaAlta kiinnitettävä
AllasmateriaaliDurinox - ruostumaton teräs
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys175 mm
Pohjaventtiili3,5" InFino ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus411774
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko