LAPETEK CARA 60

60 cm, seinämalli, rst

ruostumaton teräs / lasi

LAPETEK CARA 60, rst/lasi Näytä suurempana

Tuotekoodi:52120

LAPETEK CARA on saatavana ruostumattomasta teräksestä 60 cm ja 90 cm leveänä seinämallina sekä 90 cm leveänä saarekemallina. Kaikissa malleissa on led-valaisimet ja rasvan poistamisesta huolehtivat tehokkaat 5+2 kerroksiset alumiinirasvasuodattimet.

Tuulettimen toimintoja ohjataan tyylikkäästä elektronisesta kytkinpaneelista, jossa on selkeästi symboleilla esitetty eri toiminnot. Perinteisten kolmen tuuletusnopeuden lisäksi liesituulettimessa on intensiiviteho, jälkituuletus- sekä raitisilmatoiminto.
Intensiivitehon avulla käryjä poistetaan mahdollisimman suurella teholla. Toiminto on ajastettu ja tuuletin palautuu automaattisesti takaisin aikaisemmin valitulle teholle.
Jälkituuletuksen tarkoituksena on poistaa loputkin käryt huonetilasta. Voit valita minkä tahansa perusnopeuksista ja tuuletin käy tällä nopeudella noin 15 minuuttia sammuttaen sen jälkeen itsensä.
Raitisilmatoiminnon tarkoituksen on pitää huonetila raittiina silloinkin kun ruokaa ei laiteta. Tällä toiminnolla tuuletin on päällä kerran tunnissa noin 10 minuuutin ajan.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:52120
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen214 - 265 cm
Jatkohormin kanssamax. 312 cm
Aktiivihiilen kanssa227 - 265 cm
Kuvun leveys60 cm