Tyylikkäästi täysin mattamusta keittiön allaspiste

Musta allaspiste

Täysin mustat keittiöt ovat hiljalleen siirtyneet vaaleiden maanläheisten keittiösävyjen tieltä, mutta mattamusta allaspiste pysyy edelleen suosittuna. Mattamusta väri on kaunis kontrasti vaaleiden pintojen kanssa. Kontrasti ryhdittää, luo raameja ja kiinnittää huomiota vaaleiden beigen tai harmaiden keittiösävyjen keskellä. Musta allaspiste on helppo yhdistää muihin mustiin yksityiskohtiin, kuten keittiökaapin vetimiin, kodinkoneisiin, sisustustavaroihin tai mustaan ruokapöytään tai tuoleihin. Kaikki yhdessä tai yksittäin sitovat mustat sävyt toisiinsa ja kokonaisuus näyttää tasapainoiselta ja ryhdikkäältä.

Allaspiste on näkyvä ja keskeinen osa keittiötä, joten sen ulkonäköön usein panostetaan. Tyylikäs kaikilta osiltaan toisiinsa yhteensopiva allaskokonaisuus on keittiön käytetyin piste ja myös siksi siihen on hyvä panostaa. Keittiön vesipisteen osat: allas, hana ja altaan lisätarvikkeet kuten pesuaineannostelija, kaukosäätö, vihanneskulho ja leikkuulauta pitää sopia kokonaisuuteen niin ulkonäöltään kuin toiminnallisuudeltaan.

Musta vesipiste
Yhdistä mustaa vaaleaan tai tummaan

Musta allas on kaunis pari yhdistettynä kaikenlaisten tasovärien ja materiaalien kanssa. Tämän hetken trendikkäiden ja suosittujen kivi- ja keraamisten tasojen kanssa se sopii erityisen kauniisti oli tason väri sitten vaaleampi marmori tai tumma musta. Kaikkien harmaaseen taittuvien tasojen kanssa mattamusta allasväri on hillityn tyylikäs ja aina varma valinta.

Vaaleampien pintojen kanssa kannattaa mustaa väriä jatkaa keittiöhanassa ja mahdollisesti myös muissa keittiön sisustukseen vaikuttavissa elementeissä. Mustia elementtejä voi olla useampia tai vain muutama riippuen kuinka selkeästi mustaa halutaan tuoda esille ja liittyykö muuhun sisustukseen mustia esineitä ja huonekaluja.

Puisten tai puuta jäljittelevien tasomateriaalien kanssa musta allas on myös täydellinen valinta. Musta keittiöallas antaa puun kauniille ja luonnolliselle ilmeelle oman tilansa syventäen sävyä omalla ilmeellään. Silgranit altaiden kivimäinen luonnollinen pinta jatkaa puun luonnollista ilmettä. Musta väri luo kontrastia kadoten kuitenkin elegantisti puiseen tasoon.

Musta allaspiste voidaan luoda osittain tai täydellisen mustana riippuen ympäröivästä miljööstä ja sen väreistä sekä omista värimieltymyksistä. Blanco Silgranit-altaissa on vakiona ruostumattomasta teräksestä valmistettu InFino-roskasihti, joka on helposti vaihdettavissa täysin mustaan InFino-roskasihtiin ja altaan ylivuotoon. Näin mattamusta allas saadaan puettua täysin mustaan asuun kaikkia yksityiskohtia myöden.

musta allaspiste

Ainoa täysin mattamusta keittiö allasväri

Blanco komposiitti allasvalikoiman kaikki mallit on saatavilla mattamustassa tai anthrazit värissä. Mattamusta Silgranit- allasväri on markkinoiden ainoa tasainen täysin musta väri ilman mustille altaille tyypillisiä ”pisteitä”. Värin musta pinta on tyylikkään rauhallinen ja hillitty ilmeeltään. Syvän mustaa keittiöallasta etsivälle mattamusta allasväri on juuri oikea valinta.

Silgranit anthrazit on sen sijaan perinteinen musta allasväri, jonka värissä on havaittavissa pientä ”pistemäisyyttä”. Molemmat allasvärit ovat kaukaa katsoen mustia. Värien eron huomaa vasta lähemmin katsoessa.

Molempiin mustiin allasväreihin on saatavilla täysin vastaavaa väriä oleva keittiöhana. Kulmikkaampi Lino-A ja pyöreämpi Round-A mattamusta ja antrasiitti ovat perinteisiä hanoja astianpesukoneliitännällä. Uutuushana Lino-SA on irrotettavalla suihkupäällä varustettu keittiöhana, josta on vastaavasti saatavilla sekä mattamusta että antrasiitti hanaväri. Irrotettava suihkupää helpottaa astioiden ja koko altaan huuhtelua.

Mustan keittiöaltaan ja hanan valintaa helpottaaksemme olemme luoneet erilaisia allas+hana-settejä, joista on kätevä valita sopivin vaihtoehto omaan keittiöön. Keittiö allas- ja hanasetti on myös edullinen tapa hankkia allas ja hana yhdellä kertaa keittiöön. Seteissä on myös valittavissa koko mustia settejä, joissa altaan ja hanan lisäksi on mukana tyylikäs mattamusta InFino-roskasihti ja altaan ylivuodon suojalevy.

Categories: Keittiössä

Related Products

Related Posts