LAPETEK FORM 60, rst
search
  • LAPETEK FORM 60, rst
  • LAPETEK FORM 60, rst
  • LAPETEK FORM 60, rst
  • LAPETEK FORM 60, rst

LAPETEK FORM 60

60 cm, kalustemalli rst Tilattavissa

57064
266,60 € (215,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Huomaamaton kalusteisiin integroitava liesituuletin

Uusi LAPETEK FORM on kalusteisiin asennettava liesituuletin, josta ainoastaan tyylikäs lippa jää näkyville. Liesituuletin käynnistyy ulosvedettävän lipan avulla, sen toimintoja on helppo käyttää ja laadukas moottori laajalla imupinta-alalla takaa entistä tehokkaamman käryjen poiston....

Tuote-esittely

Huomaamaton kalusteisiin integroitava liesituuletin

Uusi LAPETEK FORM on kalusteisiin asennettava liesituuletin, josta ainoastaan tyylikäs lippa jää näkyville. Liesituuletin käynnistyy ulosvedettävän lipan avulla, sen toimintoja on helppo käyttää ja laadukas moottori laajalla imupinta-alalla takaa entistä tehokkaamman käryjen poiston. Tuulettimen yksinkertainen ja huomaamaton ilme sopii hyvin yhteen erilaisten keittiökaapistojen kanssa. LAPETEK FORM on saatavissa 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin valkoisena tai rst-värissä.


LAPETEK FORM on tasapainoinen kokonaisuus, jossa hyvän käryjen poiston ja ulkonäön lisäksi myös tuulettimen käyttö on mahdollisimman miellyttävää. Hyvän valaistuksen takaavat pyöreän muotoiset ledit (huom! kuvassa poikkeavat), jotka valaisivat tehokkaasti koko työskentelyalueen. Pestävät metallirasvasuodattimet poistavat tehokkaasti rasvan ja käryt ja ne on helppo pestä astianpesukoneessa.

Kuvasta poiketen liesituulettimessa on pyöreät led-valot ja kytkinpaneeli on liesituulettimen pohjassa.

Käyttöominaisuudet

Laite käynnistyy on/off kytkimestä aikaisemmin valitulle nopeudelle (0, 1, 2 tai 3) vetämällä teleskooppinen höyrylippa ulos. Vastaavasti laite sammuu, kun teleskooppinen höyrylippa painetaan kiinni.


Tehokkaat valot syttyvät on/off valokytkimestä ja lipan asento ei vaikuta valojen päällä/poissaoloon. Näin voit halutessasi jättää valot päälle myös silloin kun et käytä liesituuletinta.

Asentaminen

Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla. LAPETEK FORM voidaan asentaa joko hormiin puhaltavana tai huonetilaan palauttavana aktiivihiiliversiona (aktiivihiilisuodatin on tilattava erikseen).


Tuuletin on nopea asentaa mukana tulevien kiinnityslistojen avulla. Lisäksi ulosvedettävän etulistan voi hienosäätää asettumaan tarkalleen ovien kanssa samaan linjaan. Lisätarvikkeena on saatavilla syvyyden säätöön tarkoitettu peitelista, joka asennetaan FORMin alapintaan tuulettimen ja seinän väliin peittämään sinne mahdollisesti jäävä aukko. Näin lopputulos on mahdollisimman tyylikäs ja tuuletin ulkonäöllisesti yhtenäinen osa yläkaapistoa.

Toimitussisältö

- FORM liesituuletin
- takaiskuventtiili
- FI/EN/SE asennus- ja käyttöohjeet

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Toimitussisältö - FORM liesituuletin
- takaiskuventtiili
- FI/EN/SE asennus- ja käyttöohjeet
Paino kg (ilman pakkausta) 6.1
Kuvun leveys 60 cm
Max. imuteho 196 m3/h
Max. äänitaso 66 dB(A)
Valaistus LED - 2 x 3 W
Kytkintoiminnot - valot päälle / pois
- perusnopeudet 1-3
- käynnistyy teleskooppilipan avaamalla
Energialuokka C

Varaosat