Kivikeramiikka 

Kivikeramiikka on kaunis lasimainen materiaali, jonka ulkonäkö kestää aikaa ja loistelias pinta nostaa allaspisteen esille. Materiaalin kiiltävyys antaa altaalle raikkaan hohtavan ilmeen. Tyylikäs allasmateriaali sopii monenlaisiin keittiöihin. Sen kaunis pinta tulee hyvin esille niin romanttisissa tai perinteisissä keittiötyyleissä kuin modernimmissa ilmeissä.

Suosituin kivikeramiikka-allas on BLANCO Panor. Kristallin valkoinen countryhenkinen Panor on tasojen väliin asennettava moduuliallas, joka luo allaspisteelle kodikasta ilmettä ollen samalla myös käytännöllinen keittiöallas. Sen lisäksi kivikeramiikka altaita on saatavilla tason päälle asennettavina ja altakiinnitettävinä malleina.


01945616g_2

Kivikeramiikka - altaan valmistaminen

BLANCO keraamiset altaat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista perinteisten valmistusmenetelmien avulla BLANCON omissa tehtaissa.

Prosessissa altaan massa laitetaan muottiin, jonka jälkeen siitä poistetaan ylimääräinen neste ja lopuksi allas saa lasimaisen pinnan sekä kovetetaan erittäin korkeassa lämpötilassa.

Jokaisesta valmistetusta altaasta tulee oma yksilöllinen tuote ja siksi ne myös saattavat poiketa hiukan toisistaan sekä mittojen että värien suhteen.
01657519g_2

Kivikeramiikka - materiaali

Kivikeramiiminen allas koostuu pääosin kahdesta materiaalista.

Altaan perusmateriaalina on paksu ja vahva massa, jonka pinnalla on kiiltävä ja kova lasimainen pinnoite.

08120160_2

Kivikeramiikka - hygienia

Kaikki materiaalit eivät ole yhtä hygieenisiä. Blancolle on ei ole vain kunnia asia puhua ja kertoa hygieniasta vaan myös todentaa se testauttamalla altaita ulkopuolisissa testi-instituuteissa.

Hygienia ja turvallisuus ovat luonnollisestikin ehkä kaikista tärkein asia kun puhutaan ruoanlaittoon käytettävistä tuotteista. Blancon kivikeramiikka altaan päällä voit turvallisesti tehdä kaikkia ruoanlaittoon liittyviä toimintoja, eikä altaasta lähde mitään päästöjä tai ainesosia ruokaan. Materiaali kestää myös kaikkia ruoanlaitossa käytettäviä raaka-aineita.

08120153_2

Kivikeramiikka - puhdistettavuus

BLANCO kivikeraaminen allas on kovan ja tiiviin lasimaisen pinnan ansiosta helppohoitoisin allasmateriaali.

Keraamisten-altaiden pinta on jo itsessään erittäin kova ja täysin tiivis, jolloin lian tarttuminen on mahdollisimman vähäistä ja altaan puhdistaminen vastaavasti mahdollisimman helppoa. Lasimainen pinta hylkii likaa ja normaalikäytössä kostealla liinalla pyyhkiminen riittää altaan päivittäiseen hoitoon.
Tämän lisäksi BLANCO kehittänyt altaaseen erityisen BLANCO PuraPlus® pinnoitteen, joka vähentää kalkin tarttumista altaan pintaan.

01476519g_2

Kivikeramiikka - vastuullinen valinta

Blancon kivikeramiikka tehtaalla on käytössä ISO 9001 laatusertifikaatti.

Sertifikaattien lisäksi BLANCOlla on erittäin laaja vastuullisuusohjelma, joka kattaa yrityksen kaikki toiminnot toimintaympäristöstä henkilökuntaan ja tuotekehityksestä jälkimarkkinointiin.
Katso lisää LAPETEKin ja BLANCOn laatu - ja ympäristötoiminnasta tästä.