Lino-A - Värilliset hanat - musta, messinki, kupari ...

Loistelias värillinen hana on allaspisteen näyttävin helmi.

Lapetekin Lino-A hanamalliston uutuusvärejä ovat Silgranit look valkoinen, Silgranit look kallionharmaa, Silgranit look alumetallic, mattamusta, messinki, kupari, valkoinen, gunmetal (musta kromi) ja rst-optik. Uutena hanamallina Lapetek Level-A, joka on saatavissa antrasiitin ja kromin värisenä.

Lapetek-hanojen kaunis muotoilu, herkullisen näyttävät värit sekä tyylikäs ilme tekevät jokaisesta allaspisteestä ajattoman keittiönhelmen.

lapetek hana messinki

Persoonallisia yksityiskohtia keittiöön - uudet värilliset hanat

Allaspisteen suunnittelun kannattaa tehdä huolella sillä allaspiste on usein näkyvällä paikalla keittiössä. Värillinen hana yhdessä altaan parina tuo keittiön sisustukseen oman ilmeensä. Värillisellä hanalla saadaan allaspisteelle lisättyä kaunista ilmettä tai hiven hienostuneisuutta. Hanan väriä voidaan jatkaa muussa sisustuksessa pienenä mausteensa.

suomalainen tyyppihyväksyntä

Tyyppihyväksyntä - astianpesukoneventtiili

Kaikki Lapetekin hanat täyttävät tiukimmat hanoille asetetut laatuvaatimukset ja ne on Suomessa tyyppihyväksytty. Hanamateriaalit ja valmistustekniikka edustavat alan huippua.

Kaikissa Lapetek Lino-hanoissa on astiapesukoneventtiili integroituna hanan runkoon.

Hanojen ääniluokka on 1, joten ne ovat hiljaisia käytössä. Hanoissa on myös liikeradan rajoitin ja ns. "piiloporesuutin" eli poresuutin on tyylikkäästi piilossa hanan juoksuputken sisällä.

Lapetek Lino-hanojen korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden pesemisen hanan alla vaivattomasti.

allas keittiöhana kokonaisuus

Hana ja allas - yhdistele rohkeasti

Värillinen hana värillisen altaan parina tuo harmoniaa allaspisteelle. Lapetek Lino-hana on saatavissa kaikissa yleisimmissä Silgranit väreissä.

Vastaavasti musta hana valkoisen altaan parina toimii varmana katseidenkerääjänä. Hillitymmät värit, kuten kromi tai alumetallic sopivat kauniisti sekä värillisen että ruostumattoman teräs altaan pariksi.

Luo harmoniaa tai yhdistele rohkeasti oman makusi mukaan.

Leikittele väreillä!

allas keittiöhana yhdessä paketissa

Allas + hana setit

Kaikki settien tuotteet on valittu huolella kiinnittäen huomiota hanan ja altaan yhteensopivuuteen, tuoden helppoutta niin suunnitteluvaiheeseen kuin valmiin keittiön käyttöönkin. Settien materiaalit sopivat tyylillisesti ja sävyiltään kauniisti yhteen, jolloin voit olla varma tyylikkäästä lopputuloksesta.

Valitse allas+hana setti, kun haluat varmistaa, että hana on samaa väriä altaan kanssa. Valitse valmiista allas+hana-seteistämme sopivin ratkaisu allaspisteellesi. Tutustu valmiisiin allas + hana-paketteihin täältä!

hana apk-venttiili

Hanan puhdistus ja hoito

Lino-A ja Round-A hanoissa oleva tyylikäs piiloporesuutin on helppo irrottaa hanan mukana tulevalla avaimella, puhdistaa ja laittaa takaisin saman avaimen avulla.

Normaali pesu tapahtuu miedolla pesuaineella. Muista kuivata hana pesun jälkeen, jotta kalkkitahrat eivät jää hanan pintaan.

Poresuutin voidaan tarvittaessa irrottaa ja puhdistaa tai vaihtaa uuteen. Ohjeet poresuuttimen irrottamiseen videolla >

LINO-A asennus

Hanan asentaminen

Lino-A, Level-A ja Round-A hanojen erikoispitkät, joustavat kytkentäputket ja astianpesukoneen syöttöletku helpottavat asennusta. Näiden ansiosta asennus onnistuu helpommin ahtaimmissakin paikoissa.

Lapetek hanat voidaan asentaa kaikenlaisten altaiden kanssa niin että vesi osuu aina altaaseen. Tämän mahdollistaa juoksuputken kääntösäteen rajoittaminen.

Juoksuputki on säädettävissä molemmilla puolilla erikseen 15 asteen välein.

vedensäästö

Ekologisuutta - säästöä veden kulutukseen

Lapetek Lino-hanojen piiloporesuutin voidaan vaihtaa erilliseen veden virtausta rajoittavaan poresuuttimeen. Veden virtauksen säädin rajoittaa veden virtausta säästäen vettä ja energiaa. Rajoittimia on saatavilla kahta eri tehoa, joiden avulla veden virtaus rajoittuu noin 5 litraan tai 8 litraan minuutissa.

Miten veden virtauksenrajoitin käytännössä toimii ja mikä sen kokonaisvaikutus keittiön veden kulutukseen on voit lukea täältä >

värilliset keittiöhanat


Lapetek hanat - trendikäs ja ajaton valinta jokaisen altaan pariksi