lapetek hanavärit

Lino-A - Värilliset hanat - musta, messinki, kupari ...

Näyttävä värillinen hana on oikea allaspisteen helmi.

Lapetekin Lino-A hanamalliston uutuusvärejä ovat Silgranit look valkoinen, Silgranit look kallionharmaa, Silgranit look alumetallic, mattamusta, messinki, kupari, valkoinen, gunmetal (musta kromi) ja rst-optik. Uutena hanamallina Lapetek Level-A, joka on saatavissa antrasiitin ja kromin värisenä.

Lapetek-hanojen kaunis muotoilu, herkullisen näyttävät värit sekä tyylikäs ilme tekevät jokaisesta allaspisteestä ajattoman keittiönhelmen.

lapetek hana kulta

Persoonallisia yksityiskohtia keittiöön - uudet värilliset hanat

Allaspisteen suunnitteluun kannattaa satsata sillä allaspiste on usein näkyvällä paikalla keittiön keskipisteessä. Värillinen hana yhdessä altaan parina tuo keittiön sisustukseen oman ilmeensä. Värillisellä hanalla saadaan allaspisteelle lisättyä kaunista ilmettä tai hiven hienostuneisuutta. Hanan väriä voidaan jatkaa muussa sisustuksessa pienenä mausteensa.

tyyppihyväksytty hana

Tyyppihyväksyntä - astianpesukoneventtiili

Kaikki Lapetekin hanat täyttävät tiukimmat hanoille asetetut laatuvaatimukset ja ne on Suomessa tyyppihyväksytty. Hanamateriaalit ja valmistustekniikka edustavat alan huippua.

Kaikissa Lapetek Lino-hanoissa on astiapesukoneventtiili integroituna hanan runkoon.

Hanojen ääniluokka on 1, joten ne ovat hiljaisia käytössä. Hanoissa on myös liikeradan rajoitin ja ns. "piiloporesuutin" eli poresuutin on tyylikkäästi piilossa hanan juoksuputken sisällä.

Lapetek Lino-hanojen korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden pesemisen hanan alla vaivattomasti.

allas keittiöhana kokonaisuus

Hana ja allas - yhdistele rohkeasti

Värillinen hana värillisen altaan parina tuo harmoniaa allaspisteelle. Lapetek LIno-hana on saatavissa kaikissa yleisimmissä Silgranit väreissä.

Vastaavasti musta hana valkoisen altaan parina toimii varmana katseidenkerääjänä. Hillitymmät värit, kuten kromi tai alumetallic sopivat kauniisti sekä värillisen että ruostumattoman teräs altaan pariksi.

Luo harmoniaa tai yhdistele rohkeasti oman makusi mukaan.

Leikittele väreillä!

LINO-A asennus

Hanan asentaminen

Lino-A, Level-A ja Round-A hanojen erikoispitkät, joustavat kytkentäputket ja astianpesukoneen syöttöletku helpottavat asennusta. Näiden ansiosta asennus onnistuu helpommin ahtaimmissakin paikoissa.

Lapetek hanat voidaan asentaa kaikenlaisten altaiden kanssa niin että vesi osuu aina altaaseen. Tämän mahdollistaa juoksuputken kääntösäteen rajoittaminen.

Juoksuputki on säädettävissä molemmilla puolilla erikseen 15 asteen välein.

hana apk-venttiili

Hanan puhdistus ja hoito

Lino-A ja Round-A hanoissa oleva tyylikäs piiloporesuutin on helppo irrottaa hanan mukana tulevalla avaimella, puhdistaa ja laittaa takaisin saman avaimen avulla.

Normaali pesu tapahtuu miedolla pesuaineella. Muista kuivata hana pesun jälkeen, jotta kalkkitahrat eivät jää hanan pintaan.

kupari keittiöhana

Lapetek hanat - trendikäs ja ajaton valinta jokaisen altaan pariksi