LAPETEK tuotteet

Lapetek tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman keittiöaltaita ja niiden ympärillä olevia tuotteita kuten hanoja ja roskiksia. Värimaailmassa on mukana kaikki suosituimmat parit kuten musta allas ja musta hana, valkoinen allas ja valkoinen hana sekä harmaa allas ja harmaa hana. Lisäksi Lapetek mallistosta löytyvät liesikuvut omalla moottorilla ja huippuimuriohjainkupuja.

Blanco altaat ja Blanco, allasmaailman trendien luojana ja innovatiivisen muotoilun kehittäjänä, on huomioitu vuosittain useilla eri kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla mm. RedDot, Good Design, IF, Interior Innovation jne. Blanco altaita myydään ympäri maailmaa ja niiden kestävä laatu on kaikkialla tunnettua. Laadukas, tyylikäs ja toimiva tuote ovat aina allasmalliston kulmakiviä.

Liesikupu valikoimasta löytyvät ratkaisut niin omalla moottorilla oleviin liesituulettimiin kuin huippuimuria ohjaaviin liesikupuihin. Moottorimalleihin on saatavissa mm. pitkäikäisiä pestäviä LongLife aktiivihiilisuodattimia. Lapetek kuvuilla voit ohjata sekä huippuimuria, joka imee pelkästään keittiöstä että huippuimureita, joihin on yhdistetty myös kosteiden tilojen ilmanvaihto. Molemmissa tapauksissa huippuimuri voi olla varustettuna joko perinteisellä vaihtovirta (AC) tai energiatehokkaalla tasavirta (EC) moottorilla.

Keittiöhanat ovat altaiden ohella yhtä tärkeässä osassa allaspisteellä. Hanoja on saatavissa niin teräsaltaisiin sopivina kuin kaikissa Silgranit-väreissä ja eri muotokielillä. Uusimmat värilliset hanat ovat tämän hetken kysytyimpiä hanamarkkinoilla. Lapetek-hanoissa on aina integroituna apk-liitin hanan runkoon, joten erillistä venttiiliä tasolle ei tarvita. Lapetek hanoilla on myös suomalainen tyyppihyväksyntä.

Keittiö on keskeinen osa kotia, jossa kaikkien osien toimivuus vaikuttaa käyttömukavuuteen ja keittiön tehokkaaseen käyttöön. Allas, hana, roskis ja liesituuletin ovat osa keittiön kokonaisuutta ja niiden tulee myös osaltaan olla kestäviä, luotettavia ja pitkäikäisiä.

Tuotteet Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Varaosat

  Varaosat

  Valikoimasta löytyvät kaikki yleisimmin tarvittavat varaosat altaisiin, hanoihin, roskiksiin ja liesituulettimiin. Varaosia voit tilata suoraan verkkokaupasta rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi. Tilausta tehdessäsi voit valita sinulle parhaiten sopivan lähetystavan. Varastossa olevat varaosat lähetetään seuraavan 1-3 arkipäivän aikana toivomaasi osoitteeseen. Muiden osien osalta kysy saatavuutta myynnistämme.

  Keittiö kokonaisuudessaan on iso investointi ja siellä käytettyjen kodinkoneiden varaosien saatavuudella voidaan pidentää keittiön käyttöikää. Pyrimme tarjoamaan kaikille tuotteillemme 10 vuoden ajan varaosia. Varaosasaatavuus koskee tuotteiden kuluvia osia.

 • ALE-TUOTTEET

  Täältä löydät laadukkaita tuotteita pienellä hinnalla. Lapetekin Outlet-valikoimasta voit tehdä hyviä löytöjä toiminnallisiin keittiöihin – nyt vielä edullisemmalla hinnalla, sillä kaikki tuotteet ovat tunnetusti, kestävää laatua ja ajatonta muotoilua. 


  Lapetek outlet-valikoimasta teet loistavia löytöjä sekä keittiöön että kodinhoitohuoneeseen. Löytönurkan tuotteet ovat vakiovalikoiman ulkopuolisia tarjoustuotteita tai valikoimasta poistuneita malleja. Hinnat ovat jo valmiiksi alennettu. Tarjoukseen ei voi yhdistää muita alennuksia tai etukoodeja. Huomaathan, että tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

 • Altakiinnitettävät altaat
 • Hanat

  Hanat

  Hanamallistosta löytyy vaihtoehtoja eri tyyleihin ja tarpeisiin - minimalistisesta harmoniseen ja modernista perinteiseen käytännöllisyyttä unohtamatta. Näyttävä hana on keittiön helmi ja eleettömänä se sulautuu osaksi linjakasta kokonaisuutta. Kokeile rohkeasti esimerkiksi musta hana ja valkoinen allas -yhdistelmää tai kulta hana ja musta allas -yhdistelmää ja voit yllättyä värien raikkaudesta.

  Allaskeskus on keittiön käytetyin työpiste, joten on tärkeää, että hana on käytännöllinen ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Hanan ja pesualtaan täydellinen vuorovaikutus on toiminnallisesti järkevää ja esteettisesti kaunista. Kaikki hanat täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset. Jokainen hanojen valmistukseen käytetty materiaali on tutkittu tarkoin, jotta hanat ovat varmasti turvalliset ja hygieeniset.

  Kromi ja RST Look valikoimasta löydät virtaviivaista ja huippumodernia muotoilua tai perinteisempää muotoilua edustavan hanan. Hanojen visuaalisen muodon avulla kruunaat keittiösi ilmeen - sen tyylin ja harmonian. Irrotettava juoksuputki lisää hanan monipuolista käyttömukavuutta.

  Matta musta hana on varma valinta keittiön välitilan koristeeksi. Musta väri sopii kauniisti eri väreihin ja materiaaleihin, joten se on myös ajattoman kaunis valinta. Lapetek hanoissa on valittavissa eri värisiä hanoja, jokaisen keittiövälitilan kaunistajaksi.

  Silgranit ja kivikeramiikka hana-allas väriyhdistelmällä voit luoda myös näyttävyyttä, harmoniaa tai ajatuksia herättävää tyyliä keittiösi vesipisteelle. Kaunis hana keittiöaltaan parina näkyvällä paikalla, korostaa allaspisteen ilmettä ja jatkaa sulavasti sisustustyyliä. Luonnollisesti värillisessä altaassa tulee olla värillinen hana. Sinun tulee vain päättää, haluatko rohkeasti eri värisen hanan vai harmonisesti samaan sävyyn sointuvan allas-hanayhdistelmän.

  Raikkaus ja nykyaikaisuus yhdistettynä upeaan designiin ja harmoniseen kokonaisuuteen - hanoissa on viimeiseen asti mietittyä ja tutkittua nykyaikaista tekniikka kuitenkaan unohtamatta tuotteiden yhteensopivuutta ja istuvuutta sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön. Tyylikkäillä hanoilla tuot keittiöösi arjen luksusta.

  Vuoden 2020 alussa astuivat voimaan Ympäristöministeriön uudet asetukset vesikalusteiden teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnästä, joissa esimerkiksi on huomioituna raskasmetallien liukenemisen rajoitus, sallitun lyijypitoisuuden aleneminen sekä vaatimus vedenpaineen alaiseksi joutuvien messinkisten rungonosien korroosionkestävyydestä ja muuttamisesta sinkkikadonkestävään DZR-messinkiin. Näiden avulla Ympäristöministeriö pyrkii varmistamaan ettei esimerkiksi keittiössä talousveden ottoon tarkoitetusta hanasta siirry veteen terveydelle haitallisia aineita, eli toisin sanoen ettei puhdas vesi muutu hanan läpi virratessaan heikompi laatuiseksi.

  Kaikilla LAPETEK merkkisillä hanoilla on 1.1.2020 voimaan astuneen Ympäristöministeriön asetuksen mukainen suomalainen tyyppihyväksyntä.

 • Altaat

  Keittiöaltaat

  Laajasta allasvalikoimastamme löydät aina tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Kattava mallistomme sisältää niin edullisia perusmalleja kuin korkealuokkaisia design-altaita, jotka ovat voittaneet useita muotoilupalkintoja kansainvälisesti. Erilaiset asennustavat ja monipuoliset lisätarvikkeet takaavat, että altaamme ovat toimiva, helppo ja pitkäikäinen valinta jokaiseen keittiöön.

  Allaspiste on keittiön käytetyin toiminto. Sen on oltava käytännöllinen ja helppohoitoinen mutta samalla tyylikäs, jotta keittiöaskareet on helppo ja mukava suorittaa niin arjen kuin juhlan keskellä. Lapetekin usean vuosikymmenen kokemus sekä tiivis yhteistyö valmistajien kanssa varmistavat, että allaspiste kestää aikaa ja kulutusta vastaten samalla käytännön tarpeisiin.

  Altaat on jaoteltu materiaalin mukaisesti eri ryhmiin: Silgranit (komposiitti)-, kivikeramiikka- ja teräsaltaat. Teräsaltaat on lisäksi jaoteltu aina suosittuun ruostumattomaan teräkseen ja moderneihin värillisiin teräsaltaisiin. Värilliset altaat tarjoavat mahdollisuuden tuoda keittiöön ripaus ylellistä ilmettä laadusta tinkimättä.

   

 • Roskikset

  Jätemekanismit

  BLANCO SELECT II ja FLEXON II ovat käytännöllisiä ja pitkäikäisiä tuotteita jätteiden lajitteluun ja toimivaan keittiöön. Olipa keittiösi pienempi kaupunkikeittiö tai suuren talon tupakeittiö, Blancon jätemekanismeista löydät sopivan lajittelukokonaisuuden omaan keittiöösi. Kaikissa jätemekanismeissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden nopeaan ja helppoon asennukseen sekä rakenteen lujuuteen. Blancon jätejärjestelmät ovat rakenteeltaan kompakteja, mikä yhdessä useiden toiminnallisten yksityiskohtien kanssa helpottaa arjen keittiöaskareita huomattavasti. Käyttömukavuutta lisäävät myös järjestelmien monikäyttöisten lisätarvikkeet ja ulosvedettävä ylävaunu. Blancon jätejärjestelmällä hyödynnät allaskaappisi mahdollisimman toimivasti jätteiden lajitteluun.

  BLANCO SELECT II on monipuolinen, tyylikäs ja käytännöllinen valinta keittiöön kuin keittiöön. Suunnittelussa on huomioitu käytännöllisyyden lisäksi helppo puhdistettavuus ja korkealaatuisissa sangoissa on tukevien kantokahvojen lisäksi likaa hylkivä pinta. 60cm leveisiin malleihin on saatavilla erillinen yläkori, jossa on kaksi pienempää ja yksi isompi astia erilaisten tarvikkeiden säilytykseen. 6l ja 8l sankoihin on tilattavissa erillinen AktivBio-kansi, jonka aktiivihiilisuodatin vähentää biojätteistä mahdollisesti syntyviä hajuhaittoja.

  BLANCO BOTTON PRO -jätemekanismi on kaapin pohjaan asennettava lajitteluvaunu, jossa on erityisen hyvä hinta-laatusuhde sekä optimaalinen tilankäyttö.

  BLANCO SINGOLO kiinnitetään alakaapin oveen ja se sopii pienempäänkin allaskaappiin. Jätesanko aukeaa kätevästi oven mukana ja irrotettavan kannen päällä on pieni säilytystaso kevyille keittiövälineille.

  Kaikki jätteiden lajittelujärjestelmät on suunniteltu sopimaan täydellisesti allaskaappiin yhdessä keittiöaltaan, hanan ja pohjaventtiilien kanssa

 • Tuulettimet

  LAPETEK Liesikuvut ja –tuulettimet

  Uudistunut Lapetek mallisto sisältää laajan valikoiman liesituulettimia ja -kupuja suomalaiseen makuun. Malliston lähtökohtana ovat pohjoisen ilmaston vaatimuksiin valmistetut ajattoman tyylikkäät ja helppokäyttöiset tuotteet. Niiden lisäksi suunnittelussa on huomioitu hyvä hinta-laatusuhde ja teknisesti laadukkaat tuotteet, joiden muotoilussa on panostettu viimeisteltyyn ulkonäköön. Valikoimasta löytyvät saareke-, seinä- ja integroitavat kalustemallit niin klassisemmissa rst- ja valkoisen väreissä kuin trendikkäässä mustan sävyssä. Mallisto on laajentunut myös kattavalla valikoimalla huippuimuria ohjaavia X-malleja. Eri järjestelmävaihtoehtoihin voit tutustua tästä.

  Lapetek tuotemerkki sai alkunsa jo 1990-luvulla, jolloin syntyi ajatus ensimmäisestä omasta liesikupumallistosta - haluttiin tuoda markkinoille suomalaisten tarpeisiin ja käyttöön sopivat laitteet, joten niitä alettiin suunnitella ja valmistuttaa itse. Nykyään Lapetek tarjoaa markkinoille laajan malliston liesikupuja sekä liesituulettimia, jotka parantavat ja helpottavat kotien arkea. Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja testattu Suomessa huomioiden kylmän ilmanalan ja pohjoiseurooppalaisen rakentamisen erityistarpeet huomioiden.

  Mallistosta löytyy sekä liesituulettimia että liesikupuja. Liesituulettimen ja liesikuvun ero on hyvä tunnistaa, jotta valitaan oikea tuuletin oikeaan paikkaan. Liesituulettimessa on moottori, kun taas liesikuvussa ei ole moottoria. Liesikupu tarvitsee toimiakseen aina huippuimurin, jota se ohjaa. Lisäksi mallistosta löytyy erilaisia hiilisuodattavia liesituulettimia, jotka tunnistaa poistamalla tuulettimen sisältä rasvasuodattimen ja tarkistamalla onko siinä hiilisuodatin tai katsomalla moottoriin onko siinä hiilisuodatin.

  Liesituulettimien ja -kupujen valaistus on pääsääntöisesti hoidettu modernilla LED-tekniikalla, joissa käyttömukavuutta on lisätty himmennystoiminnolla ja värilämpötilansäädöllä. Malliston tuotteissa on monipuoliset käyttöominaisuudet tehokkaan käryjen poiston lisäksi. Esimerkkinä raitisilmatoiminto, jolla voit pitää huonetilan ilman raikkaana ympäri vuorokauden.

  Liesituuletinjärjestelmiä on useita erilaisia, joten sopivan tuulettimen valinnassa on hyvä olla tarkkana. Tutustu eri ilmanvaihtojärjestelmiin täältä!