Värilliset teräsaltaat

Värilliset teräsaltaat

LAPETEK Luna-X -keittiöaltaiden minimalistinen muotoilu yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa sopii yhteen monenlaisen keittiöilmeen kanssa. Tavallista paksummasta materiaalista tehty laadukas allas on kestävä ja käytännöllinen valinta, kun halutaan laadukkuutta ja helppohoitoisuutta samassa paketissa. Messingin ja kuparin upeat värit korostavat keittiön loisteliaisuutta.

Pieni kulmapyöristys (R15) antaa altaalle trendikkään ja ajattoman ilmeen ja tekee niistä kaikissa leveyksissä tilavia, ja samalla pyöristyksen ansiosta altaiden puhdistaminen on helpompaa. Altaan ulkopintaan lisätyt äänieristeet yhdessä paksumman materiaalin kanssa vaimentavat työskennellessä syntyvää teräkselle ominaista kuminaa ja tekevät altaasta miellyttävän hiljaisen. Laadukas pinnan harjaus ja sen päällä oleva luja PVD-pinnoite on erittäin tyylikkään näköinen ja käytännöllinen viimeistellen altaan loisteliaan ulkonäön. PVD-pinnoitettu allas vastaa ominaisuuksiltaan tavallista rst-allasta.

Luna-X-altaiden lisätarvikkeet ovat muotoilultaan ja väreiltään täydellisesti istuvia, minkä takia altaan toiminnallisuus paranee entisestään. Lisätarvikkeita on saatavilla bambuinen leikkuulauta, kuparin ja messingin värinen vihanneskulho sekä kuparin ja messingin värinen rullamatto.

Värilliset teräsaltaat 8 tuotetta

Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta
Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta