Saarekemallit

Saarekemallit 

Saarekemallistosta löytyy näyttävä vaihtoehto jokaisen sisustajan makuun. Saareketuuletin on näkyvällä paikalla keskellä keittiötä ja sen tulee olla keittiön tyyliin sopiva. Saarekkeellinen keittiö on usein osa olohuonetta ja tuulettimen on hyvä sulautua myös muuhun sisustukseen. Saareketuuletinmallistossa on valittavissa klassisia linjoja edustavia malleja sekä uusimpia design malleja. Tyylikkyys, viimeistellyt yksityiskohdat sekä luotettava laatu ovat liesituuletinmalliston perusajatuksia.

Laajan valikoiman malleja on saatavilla aktiivihiilisuodattimella sekä hormiin puhaltavina malleina. Lisäksi saarekkeeseen asennettavia liesituulettimia on saatavilla huippuimuriin liitettävinä XH-malleina.

Tehokkaat ja tyylikkäät lamppukuvut

Lamppukupumallisto sisältää viimeisimpiä liesituuletintrendejä, upeita uusia värejä, materiaaleja ja muotoja. Kupujen muotomaailma on tyyliltään uusi ja erilainen kuin aiemmin liesituuletinmuodoissa on totuttu. Kauniit kupumallit antavat hyvin valoa ja puhdistavat tehokkaasti ruoanvalmistuksesta syntyviä käryjä.

Lamppukuvuissa käytetään uudenlaista patentoitua Circle.Tech -moottoriyksikköä, jossa yhteen kokonaisuuteen on integroituna tehokas käryjen poisto ja ilmansuodatus. Toisin kuin perinteiset liesikuvut, Circle.Tech moottoriyksikköyksikkö suodattaa ilmaa vaakasuoraan eikä pystysuoraan. Ilma johdetaan moottoria ympäröivän ja tasaisesti jakautuneen suodatusyksikön läpi. Suodattimen tavallista laajemman pinta-alan ansiosta tuulettimen imukyky ja suodatustulos ovat erinomaisia.

Tuuletin on myös äärimmäisen hiljainen suhteessa suorituskykyyn, koska ulosvirtaavan ilman tasapainoinen jakautuminen vähentää turbulenssia ja pienentää ilmavirrasta aiheutuvaa ääntä. Hiljainen äänimaailma takaa mukavia ruoanlaittohetkiä kun samalla voi keskustella perheen tai ystävien kanssa ilman taustamelua.

Lampputuulettimet sopivat hyvin kaiken kokoisiin tiloihin. Niiden kaunis ulkomuoto ja erilaiset linjat tekevät niistä näyttävän sisustuselementin sekä suurempiin saarekkeellisiin että pienempiin keittiöihin. Liesituuletin on aina katosta roikkuva, mutta voidaan asentaa myös seinän viereen.

Kattomallit 

Kattoon asennettavat liesituulettimet ovat kauniita ja hyviä vaihtoehtoja erityisesti saarekkeellisiin keittiöihin, joissa halutaan pitää ilme kevyen ilmavana. Kattotuuletin on poissa katseiden tieltä ja antaa tilaa muulle sisustukselle. Ratkaisu on erityisen kaunis silloin kun keittiö ja olohuone ovat yhdistettynä samaan tilaan.

Kattotuuletin malleja on sekä katon pintaan asennettavia että kattorakenteisiin integroitavia. Pintaan asennettavat mallit eivät tarvitse erillistä katon alaslaskua tai upotustilaa vaan ne voidaan asentaa suoraan kattopintaan. Pinta-asennettavat mallit palauttavat suodatetun ilman takaisin huonetilaan.

Kattoon upotettavat mallit upotetaan välikaton sisälle tai erilliseen alaslaskuun. Slim-mallit tarvitsevat upotustilaa pienimmillään 193 mm ja muut kattoon upotettavat mallit 343 mm - 376 mm mallista riippuen. Sijoitettaessa moottori erilliseen tilaan voi upotussyvyys olla jopa alle 10 cm.

Malleja on sekä hormiin puhaltavina sekä aktiivihiilisuodatinmalleina.

Saarekemallit 6 tuotetta

Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta