Saarekemallit

Saarekemallit

Keittiösaareke on ruoanlaiton kannalta toimiva ja näyttävä paikka sijoittaa liesi ja liesituuletin. Se sijaitsee usein myös olohuoneen yhteydessä näkyvällä paikalla vaikuttaen yhtenäisen tilan kokonaisilmeeseen. Siksi sen tulee olla hyvin suunniteltu osa, joka tyyliltään sopii sekä keittiön että olohuoneen ilmeeseen. Saarekeliesituuletin voi haluttaessa olla katseiden vangitsija tai muuhun sisustukseen sulautuva.

Lapetek saarekemallistosta löytyy tyylikäs ja elegantti vaihtoehto jokaisen sisustajan makuun. Koska saarekkeellinen keittiö on usein osa olohuonetta, olemme malliston muotoilussa huomioineet, että tuulettimen on hyvä sulautua myös kodin muuhun sisustukseen. Liesituulettimien värit valkoinen, musta ja rst on helppo yhdistää muun sisustuksen väreihin. Saareketuuletinmallistossa on valittavissa klassisia linjoja edustavia malleja sekä uusimpia design malleja.

Tyylikkyys, viimeistellyt yksityiskohdat sekä luotettava laatu ovat liesituuletinmalliston perusajatuksia. Niiden lisäksi malliston erinomainen hinta-laatusuhde sekä teknisesti korkea laatu tekevät niistä pitkäikäisiä ja suomalaiseen kotiin hyvin sopivia. Kaikki liesituulettimet on suunniteltu ja testattu Suomessa huomioiden kylmän ilmanalan ja pohjoiseurooppalaisen rakentamisen erityistarpeet.

Keittiösaarekkeiden suosion myötä myös saarekkeiden liesituuletinvalikoima on laajentunut. Lapetek liesituulettimien saarekemallistosta löytyy laaja valikoima sekä aktiivihiilisuodattimella varustettuja että hormiin puhaltavina malleina. Liesituulettimiin on saatavilla sekä vaihdettavia että ekologisempia pestäviä LongLife aktiivihiilisuodattimia. Jokaisen tuotteen oman tuotesivun alareunasta on löydettävissä tuotteelle soveltuvat lisätarvikkeet.

Saarekemallit 6 tuotetta

Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta