Värilliset hanat

Värilliset hanat

Allaspisteen koristus on värillinen hana. Keittiössä vietetään suuri osa arjesta, joten keittiön on oltava paitsi käytännöllinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Keittiöhana on parhaimmillaan kaunis, kokonaisuutta täydentävä osa muuta sisustusta, joten hana on syytä valita niin omat tarpeet kuin oma sisustusmaku huomioiden. Keittiön välitila saa kauniin ilmeen tyylikkäästä ja sulavalinjaisesta hanasta yhdistettynä sisustukseen sopiviin väreihin.

Musta tai kromin värinen hana on aina varma valinta, sillä molemmat värit sopivat yhteen lähes minkä tahansa värin ja materiaalin kanssa. Eri värejä voi myös yhdistää kokeilunhaluisesti. Keittiön vaalean välitilan viimeistelee elegantisti ja näyttävästi musta tai kultainen hana, kun taas tumma hana tummalla taustalla on kokonaisuutena rauhallinen ja tyylikäs.

LAPETEK-hanojen kattavasta, trendikkäästä valikoimasta löydät varmasti sisustukseesi sopivan värillisen hanan. Apk-liitännällä varustettu LAPETEK-hana on valittavissa useista eri väreistä: perinteinen kromi, Silgranit-altaiden kanssa yhteensopivat värit (antrasiitti, kallionharmaa, alumetallic, valkoinen) ja uutuusvärit kulta, kupari ja gunmetal. Kaikissa LAPETEK-hanoissa astianpesukoneventtiili on tyylikkäästi integroitu hanan runkoon.

LAPETEK-hanojen värivalikoimaan on lisätty lämpimien neutraalien sävyjen trendiä mukailevat Soft valkoinen ja Volcano harmaa. Soft valkoinen on kaunis ja lämmin luonnonvalkoinen sävy, josta on havaittavissa harmaan ja beigen vivahteita. Uutuusväri sopii erityisen kauniisti yhteen lämpimän valkoisiin ja lämpimiin harmaan ja vaaleanruskean sävyihin. Volcano harmaa puolestaan lämmin ja tasainen, keskivahva harmaan sävy, jonka ruskeat vivahteet tuovat sävyyn lämpöä. Väri sopii tyylikkään upeasti yhteen niin vaaleiden kuin tummien ruskean ja harmaan sävyjen sekä tumman puun ja betonin kanssa. Molemmat värit löytyvät myös Blancon Silgranit-altaiden värivalikoimasta.

Blancon hanamalliston Silgranit look -hanat ovat saatavilla kaikissa Silgranit-väreissä. Valikoimasta löytyy täydellinen pari jokaiselle Silgranit-altaalle: musta hana mustalle altaalle, valkoinen hana valkoiselle altaalle tai vaikka harmaa hana harmaalle altaalle. Yhtenäisellä allas-hanavärimaailmalla täydennät keittiön sävymaailmaa ja luot harmonisen kokonaisuuden tai voit luoda keittiön välitilaan mielenkiintoista ilmettä yhdistelemällä värejä rohkeasti.

Blancon Silgranit-hanoissa on valittavissa sekä kiinteällä että ulosvedettävällä suihkupäällä varustettuja malleja. Ulosvedettävän suihkupään sisältävät mallit on merkitty tuotekoodin perässä olevalla S-kirjaimella. Ulosvedettävä suihkupää on astioiden, altaan ja vihannesten huuhtelussa kätevä lisä allastyöskentelyyn, sillä sen mahdollistama laaja käyttöalue lisää allaspisteen toimivuutta.

Vuoden 2020 alussa astuivat voimaan Ympäristöministeriön uudet asetukset vesikalusteiden teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnästä. Näissä on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitukset, joissa on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitus, sallitun lyijypitoisuuden aleneminen sekä vaatimus vedenpaineen alaiseksi joutuvien messinkisten rungonosien korroosionkestävyydestä ja muuttamisesta sinkkikadonkestävään DZR-messinkiin. Näiden avulla Ympäristöministeriö pyrkii varmistamaan, ettei esimerkiksi keittiössä talousveden ottoon tarkoitetusta hanasta siirry veteen terveydelle haitallisia aineita. Toisin sanoen varmistetaan, ettei puhdas vesi muutu hanan läpi virratessaan laadultaan heikommaksi.

Kaikilla LAPETEK-merkkisillä hanoilla on 1.1.2020 voimaan astuneen Ympäristöministeriön asetuksen mukainen suomalainen tyyppihyväksyntä.

Värilliset hanat 43 tuotetta

Näytetään 1 - 43 / 43 tuotteesta
Näytetään 1 - 43 / 43 tuotteesta