Värilliset hanat

Värilliset hanat

Värillinen hana on allaspisteen kruunu. Hana onkin syytä valita huolella omaan sisustukseen ja makuun sopivaksi. Musta hana tai kromin värinen hana on aina varma valinta, rohkeampi sisustaja yhdistelee eri värejä kokeillen. Keittiön välitila saa kauniin ilmeen tyylikkäästä ja sulavalinjaisesta hanasta yhdistettynä sisustukseen sopiviin väreihin. Musta tai kultainen hana vaaleassa välitilassa on elegantti valinta ja takuuvarma katseenvangitsija, kun taas musta hana tummaa taustaa vasten muodostaa rauhallisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

LAPETEK-hanoista löydät kattavan valikoiman trendikkäitä värillisiä hanoja. Apk-liitännällä varustettu LAPETEK-hana on valittavissa useista eri väreistä: perinteinen kromi, Silgranit-altaiden kanssa yhteensopivat värit (antrasiitti, kallionharmaa, alumetallic, valkoinen) ja uutuusvärit kulta, kupari ja gunmetal. Kaikissa LAPETEK-hanoissa astianpesukoneventtiili on tyylikkäästi integroitu hanan runkoon. LAPETEK-hanojen kanssa ei tarvita erillistä apk-hanaa työtasolle.

Blancon hanamalliston Silgranit look -hanat ovat saatavilla kaikissa Silgranit-väreissä. Valikoimasta löytyy täydellinen pari jokaiselle Silgranit-altaalle: musta hana mustalle altaalle, valkoinen hana valkoiselle altaalle tai vaikka harmaa hana harmaalle altaalle. Yhtenäisellä allas-hanavärimaailmalla täydennät keittiön sävymaailmaa ja luot harmonisen kokonaisuuden tai voit luoda keittiön välitilaan mielenkiintoista ilmettä. Värillinen hana on paitsi kaunis katsella, myös allaspisteen koristus.

Blancon Silgranit-hanoissa on valittavissa sekä kiinteällä että ulosvedettävällä suihkupäällä varustettuja malleja. Ulosvedettävän suihkupään sisältävät mallit on merkitty tuotekoodin perässä olevalla S-kirjaimella. Ulosvedettävä suihkupää on astioiden, altaan ja vihannesten huuhtelussa kätevä lisä allastyöskentelyyn, sillä sen mahdollistama laaja käyttöalue lisää allaspisteen toimivuutta.

Vuoden 2020 alussa astuivat voimaan Ympäristöministeriön uudet asetukset vesikalusteiden teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnästä. Näissä on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitukset, joissa on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitus, sallitun lyijypitoisuuden aleneminen sekä vaatimus vedenpaineen alaiseksi joutuvien messinkisten rungonosien korroosionkestävyydestä ja muuttamisesta sinkkikadonkestävään DZR-messinkiin. Näiden avulla Ympäristöministeriö pyrkii varmistamaan, ettei esimerkiksi keittiössä talousveden ottoon tarkoitetusta hanasta siirry veteen terveydelle haitallisia aineita. Toisin sanoen varmistetaan, ettei puhdas vesi muutu hanan läpi virratessaan laadultaan heikommaksi.

Kaikilla LAPETEK-merkkisillä hanoilla on 1.1.2020 voimaan astuneen Ympäristöministeriön asetuksen mukainen suomalainen tyyppihyväksyntä.

Värilliset hanat 30 tuotetta

Näytetään 1 - 30 / 30 tuotteesta
Näytetään 1 - 30 / 30 tuotteesta