Suodata
Tuoteryhmä
Hinta
Suodata

Hanojen lisätarvikkeet

Hanojen lisätarvikkeita

Pesuaineannostelija on hyödyllinen lisätarvike allaspisteellä. Ruoanvalmistuksessa kädet ovat jatkuvasti likaiset ja tiskiainepullon kaivaminen kaapista jättää helposti kaapinoveen tahroja. Altaaseen tai pöytätasoon sijoitettu pesuainepumppua on helppo käyttää jopa likaisilla käsillä. Pesuainepumppu on kaunis katsella, mutta myös aina käsillä altaan vieressä ja siten helposti käytettävissä.Pesuainesäiliö on tilava ja se voidaan helposti täyttää nostamalla pumppuosa irti. Pumpussa voi käyttää tavallista, kaupasta saatavaa tiskiainetta. Sen sekaan on kuitenkin hyvä sekoittaa noin desilitra vettä, jotta tiskiaine on helpommin juoksevaa. Hanan viereen altaan taakse sijoitettu pesuainepumppu on arkea...

Hanojen lisätarvikkeita

Pesuaineannostelija on hyödyllinen lisätarvike allaspisteellä. Ruoanvalmistuksessa kädet ovat jatkuvasti likaiset ja tiskiainepullon kaivaminen kaapista jättää helposti kaapinoveen tahroja. Altaaseen tai pöytätasoon sijoitettu pesuainepumppua on helppo käyttää jopa likaisilla käsillä. Pesuainepumppu on kaunis katsella, mutta myös aina käsillä altaan vieressä ja siten helposti käytettävissä.Pesuainesäiliö on tilava ja se voidaan helposti täyttää nostamalla pumppuosa irti. Pumpussa voi käyttää tavallista, kaupasta saatavaa tiskiainetta. Sen sekaan on kuitenkin hyvä sekoittaa noin desilitra vettä, jotta tiskiaine on helpommin juoksevaa. Hanan viereen altaan taakse sijoitettu pesuainepumppu on arkea helpottava lisävaruste, josta et halua luopua, kun sen kerran olet keittiöösi valinnut.

Veden virtausrajoittimilla säästät vettä ja samalla luontoa. Virtauksen rajoittimet ylläpitävät ennalta määriteltyä veden virtausnopeutta linjapaineesta riippumatta. Virtaussäädin myös tekee veden tulemisesta miellyttävän tasaista ja vähentää veden pärskimistä altaassa kompensoimalla linjapaineen vaihteluita.

Hanojen varaosilla varmistat hanan pitkän käyttöiän. Esim. vesijohtoveden mukana tuleva lika ja kalkki pinttyvät hanan sisäpintoihin, jolloin tiivisteet voi joutua vaihtamaan aika-ajoin. Vuotava hana on harvoin rikki vaan usein liitoskohtiin ja tiivisteisiin on päässyt kertymään kalkkikerros ja liitoskohta ei enää ole tiivis. Uuden tiivisteen vaihtaminen usein auttaa asiaan.Hanavaraosia voit tilata suoran verkkokaupasta. Kirjautumalla verkkokaupan asiakkaaksi voit tehdä oman suosikkilistan usein tarvitsemistasi tuotteista, kuten puhdistus- ja hoitoaineista. Verkkokauppaan pääset sivun yläreunasta.

Käsidesiautomaatit ovat katseenkestävä vaihtoehto liiketilasi hygieniatason ylläpitämiseen ulkoisista ominaisuuksista tinkimättä. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, jos haluat lisätietoa käsidesiautomaateista. Yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

Lue lisää >

Tuotteita yhteensä 19 kpl.

Näytetään 1-19 yht. 19 tuotteesta