InFino roskasihti

Kaikkien aikojen tyylikkäin ja toimivin roskasihtiventtiili

BLANCO InFino on kaikkien aikojen tyylikkäin ja toimivin roskasihtiventtiili. InFino yhdistää tyylikkään ulkomuodon ja erittäin tehokkaan roskien suodattumisen ennen näkemättömällä tavalla. Helppokäyttöinen ja elegantti roskasihtiventtiili on nyt saatavilla myös tyylikkään mattamustana ja näyttävässä messingin sävyssä. 

InFino -altaat tunnistat tuotekuvan InFino-kyltistä.

InFino roskasihti keittiöallas

InFino - Katso Video

InFino on Blancon uusimpia innovaatioita. Sen yksityiskohdat ovat huolella viimeistellyt ja InFinon hyvällä ja käytännöllisellä muotoilulla on suuri merkitys jokapäiväiseen elämään.
Lue lisää InFinon ainutlaatuisista ominaisuuksista alapuolelta. Viereisestä kuvasta löydät myös videon InFinon ominaisuuksista. Klikkaa kuvaa tai alla olevaa linkkiä päästäksesi videoon.

Katso InFino VIDEO

infino kerää ruoantähteet

InFino mattamusta

Mattamustat InFino-roskasihtiventtiili ja -ylivuoto viimeistelevät mattamustan altaan aidosti mustaksi kokonaisuudeksi tai viimeistelevät värillisen altaan ulkonäön antaen sille yksilöllisen ilmeen.

Roskasihdin ja ylivuodon sisältävä setti voidaan asentaa altaan asennuksen yhteydessä. Osat on tarvittaessa helppo päivittää altaaseen myös jälkikäteen. Mattamusta tarvikesetti on saatavilla sekä yksi- että kaksialtaisiin InFino-pohjaventtiilisiin-altaisiin.

Tilaa mattamusta roskasihti ja ylivuodon suojalevy erillisenä settinä.

infino messinki

InFino messinki

Messingin väriset InFino-roskasihtiventtiili ja -ylivuoto tuovat upean yksityiskohdan keittiön sisustukseen. Yhdistämällä messinkiset yksityiskohdat esimerkiksi mustan, harmaan tai valkoisen Silgranit-altaan tai rst-altaan pariksi luot keittiöön mielenkiintoista kontrastia. Yhdessä kultaisen hanan ja messingin värisen pesuaineannostelijan kanssa messingin väriset InFino-roskasihtiventtiili ja -ylivuoto muodostavat elegantin kokonaisuuden ja tuovat ripauksen ylellisyyttä keittiön sisustukseen.

Tilaa messingin väriset roskasihti ja ylivuodon suojalevy erillisenä settinä.

infino kerää ruoantähteet

Täydellinen roskien keräytyminen roskasihtiventtiiliin

Roskasihdin tärkein tehtävä on estää roskien pääseminen altaasta putkistoon, josta niiden poistaminen on huomattavasti haastavampaa ja työläämpää kuin altaasta.

InFino-roskasihtiventtiilin sihti kerää tehokkaasti vedessä olevat roskat helpottaen niin altaan kuin sihdin puhtaana pitämistä. Näin roskasihtiventtiilin läpi pääsee minimaalisen vähän ruoantähteitä ja muita altaassa olevia roskia.

Sihti on helppo nostaa paikoiltaan puhdistusta varten, jolloin roskat on helppo nostaa sihdin avulla pois altaasta.

01657519g_2

Roskasihtiventtiili asettuu täydellisesti altaaseen

InFino istuu aina täydellisesti keskelle pohjaventtiilin aukkoa. Näin ollen InFinon ulkoreunoihin ei jää roskia läpipäästävää rakoa.

Tyylikkään ulkonäön lisäksi InFino-roskasihtiventtiilin keskiosa on muotoiltu siten, että se on helppo nostaa paikoiltaan puhdistusta varten.

08120160_2

InFino helpottaa altaan puhdistamista

Roskasihtiventtiili asettuu tukevasti sille varattuun paikkaan. Sihti pysyy tukevasti paikoillaan myös allasta puhdistettaessa.

Altaan säännöllinen puhdistaminen ja hoitaminen on tärkeää. Kun altaan puhdistaminen on miellyttävämpää, tulee sitä myös tehtyä useammin.

08120153_2

Yksinkertainen ja selkeä rakenne

Kestävässä ja rakenteeltaan yksinkertaisessa InFinossa on mahdollisimman vähän erillisiä osia. InFinon kaikkien osien puhdistaminen on helppoa ja miellyttävää.

InFino-roskasihtiventtiilin puhdistaminen on vaivatonta: nostat vain irtonaiset osat pois altaan pohjalta ja peset ne astianpesukoneessa.

01476519g_2

InFino - turvallinen käyttäjälle ja astioille

Auki tai kiinni - roskasihti pysyy aina samalla korkeudella. Näin lasit tai muut kevyemmät ja herkemmin rikkoontuvat esineet eivät pääse kaatumaan.

InFinon käyttäminen on turvallista kaikenlaisten astioiden kanssa niin itse astioiden kuin käyttäjän kannalta.

infino push control

Helppokäyttöinen pohjaventtiilin sulku ja avaus

InFino on erittäin yksinkertainen käyttää. Perusmallissa tulppa suljetaan tai avataan kääntämällä roskasihtiventtiilistä.

InFino on myös helposti päivitettävissä käsikäyttöisestä mallista kaukosäätömalliksi. Tällöin painike voi olla perinteinen nuppi tai modernin matala manuaalinen tai sähkökäyttöinen painike. Sähkökäyttöisen kaukosäätöpainikkeen hillityn sininen väri kertoo, onko tulppa auki vai kiinni.

blanco etagon ifa

InFino RST-altaissa - Blanco Etagon

InFino roskasihti on vakiovaruste useimmissa Blanco rst- ja Silgranit-altaissa.

InFino on vakiona mm. kaikissa Andano-, Etagon-, Pleon-, Elon-, Lexa-, Classimo- ja SteelArt -altaissa.

Blanco Etagon 6 mattamusta

Täydellisen mattamusta allaskokonaisuus

Uusi mattamusta InFino setti täydentää altaan ilmeen täydellisen mattamustaksi.

Lue lisää täältä.

Infino messinki

Ylellinen yksityiskohtia myöten messingin sävyssä

Helppokäyttöisestä ja tyylikkäästä InFino-roskasihdistä on nyt saatavilla myös messingin värinen setti, jolla altaan ilme on helppo päivittää ajattoman tyylikkääksi ja trendikkääksi. Messingin väriset InFino-roskasihtiventtiili ja -ylivuoto tuovat upean yksityiskohdan keittiön sisustukseen.

Lue lisää täältä.

InFino-kaukosäätösetit

InFino-pohjaventtiilistö on helposti muutettavissa kaukosäätöiseksi. Valikoimastamme löytyy monipuolinen valikoima InFino-pohjaventtiilistön kaukosäätöjä. Kaukosäätöseteillä teet InFinosta entistäkin helppokäyttöisemmän.

Lue lisää InFino kaukosäätövaihtoehdoista täältä >