erittäin kova rst-keittiöallas

Durinox - uskomattoman luja ruostumaton teräs

BLANCO DURINOX® on innovaatio, jolla ruostumattoman teräksen ominaisuuksia on entisestään kehitetty ja parannettu. Tavallista terästä lujempi pinta on moniportaisen, innovatiivisen prosessin lopputulos. Durinox ® on jopa kaksi kertaa tavallista ruostumatonta terästä kovempi ja kestävämpi.
Durinox ® -materiaali on patentilla suojattu.


ruostumaton teräs materiaali

Innovaatio - mikä on laserilla kuvioidun teräksen ja Durinoxin ero

DURINOX® -materiaali on uudenlainen innovaatio, jossa tyylikäs, elegantti ulkonäkö yhdistyy lyömättömiin käyttöominaisuuksiin. DURINOX® -altaissa on merkittävästi parempi kulutuksen ja naarmujen kesto tavalliseen teräkseen verrattuna. Durinox ® on jopa kaksi kertaa tavallista ruostumatonta terästä lujempaa.

Siinä, missä tavallisen ruostumattoman teräksen kuviointi on lähinnä ulkonäöllinen asia, DURINOX® -altaissa on keskitytty erityisesti ja ennen kaikkea teräksen käyttöominaisuuksien parantamiseen. Altaan pinnasta on saatu kovempi ja kestävämpi, ja samalla siihen on luotu hillityn hienostunut, tasainen pintakuvio.

blanco kova rst

Lujuus

DURINOX® -materiaali on jopa kaksi kertaa tavallista ruostumatonta terästä kovempi. Materiaalin kovuus perustuu valmistusprosessin aikana tapahtuvaan pinnan kovettamiseen, jossa materiaalia "tiivistetään". Prosessissa saadaan aikaiseksi noin kaksi kertaa normaalia terästä kovempi pinta, minkä ansiosta altaan pintaan jää vähemmän naarmuja ja muita kulutuksen jälkiä.

kaunis muotoilu

Muotoilu

DURINOX® on paitsi luja, myös ilmeeltään moderni. Altaiden pinta ja "väri" ovat saaneet uuden, tyylikkään ilmeen. DURINOX® -materiaali on viimeistelyltään matta ja sen samettinen pinta on elegantti ja hienostunut. Altaan ulkonäkö ja olemus sopivat yhteen kaikenlaisten keittiöiden kanssa.

allas helppo puhdistaa

Puhdistus ja hoito

DURINOX® -altaiden pinta ei naarmuunnu eivätkä siinä näy sormenjäljet samalla tavoin kuin tavallisessa ruostumattomassa teräksessä. DURINOX® -altaat ovat helppoja ja yksinkertaisia puhdistaa veden ja mikrokuituliinan avulla.


Blanco - vastuullinen valinta

Blancon tehtaat ja Lapetek noudattavat tiukasti niin laatuun kuin ympäristöön keskittyviä ISO 9001 (laatu-) ja ISO 14001 (ympäristö-) sertifikaatteja.

Sertifikaattien lisäksi Blancolla on erittäin laaja vastuullisuusohjelma, joka kattaa yrityksen kaikki toiminnot toimintaympäristöstä henkilökuntaan ja tuotekehityksestä jälkimarkkinointiin.

Katso lisää Lapetekin ja Blancon laatu- ja ympäristötoiminnasta tästä.

Lue lisää Lapetekin ympäristöasioista täältä.