erittäin kova rst-keittiöallas

Durinox - uskomattoman luja ruostumaton teräs

BLANCO DURINOX® on innovaatio, jolla on parannettu ruostumattoman teräksen ominaisuuksia. Lujempi pinta on tuotettu moniportaisella innovatiivisella prosessilla, minkä ansiosta se on noin kaksi kertaa perinteistä ruostumatonta terästä kestävämpi ja kovempi.
Durinox ® -materiaali on suojattu patentilla.


ruostumaton teräs materiaali

Innovaatio - mikä on laserilla kuvioidun teräksen ja Durinoxin ero

Siinä missä kuviointi on lähinnä ulkonäköön vaikuttava seikka on DURINOX® -altaissa keskitytty ennenkaikkea teräksen käyttöominaisuuksien parantamiseen. Altaan pintaa on kovetettu ja samalla siihen on luotu hillitys tasainen pintakuvio.

DURINOX® on materiaali innovaatio, jonka elegantti ja hienostunut ulkonäkö ja olemus antavat ruostumattomalle teräkselle kokonaan uuden ilmeen. Noin kaksi kertaa normaalia terästä lujempana sillä on myös merkittävästi parempi kulutuksen ja naarmujen kesto.

blanco kova rst

Lujuus

Durinoxin pinnan kovuus perustuu materiaalin valmistusprosessissa tapahtuvaan pinnan kovettamiseen, jossa materiaalia "tiivistetään". Prosessissa saadaan aikaiseksi noin kaksi kertaa normaalia terästä kovempi pinta, minkä ansiosta altaan pintaan jää vähemmän naarmuja ja muita kulutuksen jälkiä.

kaunis muotoilu

Muotoilu

Lujuuden lisäksi myös altaan pinta ja "väri" ovat saaneet uuden modernin ilmeen. DURINOXin matta ja samettimainen pinta on elegantti ja hienostunut. Altaan ulkonäkö ja olemus sopivat kaikenlaisten keittiöiden yhteyteen.

allas helppo puhdistaa

Puhdistus ja hoito

Durinoxin altaiden pintaan eivät sormenjäljet ja naarmut ilmaannu yhtä helposti kuin tavalliseen teräkseen. Lian ilmestyttyä sen puhdistus tapahtuu yksinkertaisesti veden ja mikroliinan avulla.


Blanco - vastuullinen valinta

Sekä Blancon tehtailla että Lapetekin toiminnassa noudatetaan tiukasti sekä laatuun että ympäristöön keskittyviä ISO 9001 (laatu) ja ISO 14001 (ympäristö)sertifikaatteja.

Sertifikaattien lisäksi Blancolla on erittäin laaja vastuullisuusohjelma, joka kattaa yrityksen kaikki toiminnot toimintaympäristöstä henkilökuntaan ja tuotekehityksestä jälkimarkkinointiin.

Katso lisää Lapetekin ja Blancon laatu - ja ympäristötoiminnasta tästä.

Lisää Lapetekin ympäristöasioista tästä.