Silgranit-altaat

Silgranit -värilliset komposiittialtaat

Silgranit materiaalin ylivertaiset käyttöominaisuudet ovat tehneet siitä maailman suosituimman komposiitti altaiden materiaalin. Silgranit altaat ovat hygieenisiä, helppohoitoisia, kestävät hyvin kuumuutta ja säilyttävät ominaisuutensa koko altaan käyttöiän. Mallisto sisältää keittiötrendien mukana elävää värimaailmaa sekä lukuisan määrän eri allasmalleja, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin pienempiin kaupunkikeittiöihin kuin suurempiin avokeittiöihin.

Värillinen komposiittiallas on vesispisteen koriste ja kestävä valinta. Sen avulla voi luoda hillittyä harmoniaa tai modernia kontrastia keittiön työtasolle. Värillisen keittiöaltaan voi elegantisti yhdistää saman väriseen hanaan tai voit rohkeammin valita pariksi kullan tai mustan keittiöhanan.

Kaunis ja ajaton värivalikoima on yhdistettävissä helposti erilaisiin tasomateriaaleihin. Värit on jaettu maanläheisiin ruskeansävyihin ja kylmiin harmaansävyihin. Blanco väriavustimen avulla voit kokeilla, mikä väri-materiaaliyhdistelmä sopii parhaiten juuri sinun keittiöösi. Halutessasi täydellistä harmoniaa allaspisteelle yhdistä samanvärinen hana altaan pariksi. Huomiota herättäviä yhdistelmiä saat aikaiseksi erilaisia värejä yhdistelemällä.

Blanco Silgranit on ainoa komposiittimateriaali, joka on saanut hygieniasertifikaatin patentoidun HygieniaPlus pinnan ansiosta. HygieniaPlus pintakäsittely takaa turvallisen materiaalin kotiisi, jonka laatuun voit luottaa.

Silgranit komposiittialtaita on saatavilla tasoon päältä ja alta asennettavina malleina sekä huullettavalla reunalla.

Altaamme löytyvät myös Joutsenmerkki-tietokannasta. Joutsenmerkittyihin rakennuskohteisiin valitaan Joutsenmerkittyjä tuotteita tai Joutsenmerkki tietokantaan liitettyjä tuotteita, jotka mm. eivät saa sisältää nanopartikkeleita.

Silgranit-altaat 68 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 60 / 68 tuotteesta
Näytetään 1 - 60 / 68 tuotteesta