Silgranit-altaat

Silgranit - värilliset komposiittialtaat

Silgranit on markkinoiden suosituin komposiittialtaiden materiaali lyömättömien, ainutlaatuisten käyttöominaisuuksiensa johdosta. BLANCOn patenteilla suojaamassa Silgranit-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Altaan erinomaiset käyttöominaisuudet säilyvät koko altaan käyttöiän. Silgranit-malliston kaunis, ajaton värivalikoima on yhdistettävissä helposti erilaisiin tasomateriaaleihin. Värit on jaettu maanläheisiin ruskean sävyihin ja moderneihin harmaan sävyihin. Erilaisia allasmalleja eri kiinnitystavoilla on runsaasti, joten sopivan altaan löytäminen niin pieneen kaupunkikeittiöön kuin suuren talon tupakeittiöön on helppoa.

BLANCOn Silgranit-materiaali on ainoa komposiittimateriaali, jolla on hygieniasertifikaatti. Materiaalissa on sisäänrakennettu, patentoitu "Hygiene+Plus”-suoja, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia. Suoja vähentää keittiöbakteerien kasvua keskimäärin 98%. Tärkein puhdistusta helpottava tekijä onkin materiaali itsessään ja Silgranit on kehitetty paitsi kestäväksi myös mahdollisimman helppohoitoiseksi. Altaan satiinimaisen sileä pinta on optimaalinen yhdistelmä kovaa tarkalleen oikean kokoiseksi murskattua kiveä (luja pinta), sidosainetta (iskunkestävyys) ja helppohoitoisuutta. Altaan säännöllisellä puhdistuksella niin vaaleat kuin tummat värit pysyvät uudenveroisina ja helppohoitoisina.

Silgranit-altaiden mallistosta löytyy laaja valikoima kauniita värejä, jotka sopivat monenlaisen sisustajan makuun. Allaspisteen voi luoda harmoniseksi kokonaisuudeksi yhdistämällä saman sävyiset altaan ja hanan, huomiota herättävämmän lopputuloksen taas saa aikaan kontrasteilla ja väreillä leikitellen. Blancon väriavustimen avulla on mahdollista kokeilla, millainen väri-materiaaliyhdistelmä sopisi parhaiten juuri sinun keittiöösi.

Allasta valittaessa on suositeltavaa miettiä allaspistettä kokonaisuudessaan. Keittiön allaspisteen äärellä suoritetaan keittiössä lukemattomia erilaisia arjen askareita: valmistetaan ruokaa, tiskataan ja huuhdellaan astioita ja lajitellaan roskia. Tämän lisäksi keittiö on avokeittiöiden yleistyttyä entistäkin suuremmassa roolissa myös sisustuksellisesti. On siis erittäin tärkeää, että allas soveltuu juuri omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Lisävarusteilla viimeistelet allaspisteen kokonaisuuden juuri itsellesi toimivaksi. Valikoimastamme löydät erilaiset hanat ja lisävarusteet, kuten leikkuulaudan, vihanneskulhon, monitoimiritilän ja pesuaineannostelijan. Altaan kanssa yhteensopivat lisävarusteet löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”Lisävarusteet”.

Altaamme löytyvät Joutsenmerkki-tietokannasta. Altaamme soveltuvat täten myös Joutsenmerkittyihin kohteisiin, joissa käytetään Joutsenmerkittyjä tai sen tietokantaan liitettyjä tuotteita. Tietokantaan liitettyjen tuotteiden vaatimuksena on mm. se, etteivät ne saa sisältää nanopartikkeleita. 

Käy lukemassa lisää: Vinkit Dalago altaisiinVinkit Etagon altaisiin

Silgranit-altaat 64 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 60 / 64 tuotteesta
Näytetään 1 - 60 / 64 tuotteesta