Silgranit-altaat

Silgranit - värilliset komposiittialtaat

Silgranit on markkinoiden suosituin komposiittialtaiden materiaali lyömättömien, ainutlaatuisten käyttöominaisuuksiensa johdosta. BLANCOn patenteilla suojaamassa Silgranit-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Altaan erinomaiset käyttöominaisuudet säilyvät koko altaan käyttöiän. Silgranit-keittiöallasmalliston kaunis, ajaton värivalikoima on yhdistettävissä helposti erilaisiin tasomateriaaleihin. Värit on jaettu maanläheisiin ruskean sävyihin ja moderneihin harmaan sävyihin. Erilaisia keittiöallasmalleja eri kiinnitystavoilla on runsaasti, joten sopivan altaan löytäminen niin pieneen kaupunkikeittiöön kuin suuren talon tupakeittiöön on helppoa.

BLANCOn Silgranit-materiaali on ainoa komposiittimateriaali, jolla on hygieniasertifikaatti. Materiaalissa on sisäänrakennettu, patentoitu "Hygiene+Plus”-suoja, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia. Suoja vähentää keittiöbakteerien kasvua keskimäärin 98%. Tärkein puhdistusta helpottava tekijä onkin materiaali itsessään ja Silgranit on kehitetty paitsi kestäväksi myös mahdollisimman helppohoitoiseksi. Silgranit keittiöaltaan satiinimaisen sileä pinta on optimaalinen yhdistelmä kovaa tarkalleen oikean kokoiseksi murskattua kiveä (luja pinta), sidosainetta (iskunkestävyys) ja helppohoitoisuutta. Altaan säännöllisellä puhdistuksella niin vaaleat kuin tummat värit pysyvät uudenveroisina ja helppohoitoisina.

Silgranit-keittiöaltaiden mallistosta löytyy laaja valikoima kauniita värejä, jotka sopivat monenlaisen sisustajan makuun. Allaspisteen voi luoda harmoniseksi kokonaisuudeksi yhdistämällä saman sävyiset keittiöaltaan ja -hanan, huomiota herättävämmän lopputuloksen taas saa aikaan kontrasteilla ja väreillä leikitellen.

Keittiön tiskiallasta valitessa on suositeltavaa miettiä allaspistettä kokonaisuudessaan. Keittiön allaspisteen äärellä suoritetaan lukemattomia erilaisia arjen askareita: valmistetaan ruokaa, tiskataan ja huuhdellaan astioita ja lajitellaan roskia. Tämän lisäksi keittiö on avokeittiöiden yleistyttyä entistäkin suuremmassa roolissa myös sisustuksellisesti. On siis erittäin tärkeää, että tiskiallas soveltuu juuri omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Lisävarusteilla viimeistelet allaspisteen kokonaisuuden juuri itsellesi toimivaksi. Valikoimastamme löydät erilaiset keittiöhanat ja lisävarusteet altaallesi, kuten leikkuulaudan, vihanneskulhon, monitoimiritilän ja pesuaineannostelijan. Altaan kanssa yhteensopivat lisävarusteet löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”Lisävarusteet”.

Kaikki tiskialtaamme löytyvät Joutsenmerkki-tietokannasta. Altaamme soveltuvat täten myös Joutsenmerkittyihin kohteisiin, joissa käytetään Joutsenmerkittyjä tai sen tietokantaan liitettyjä tuotteita. Tietokantaan liitettyjen tuotteiden vaatimuksena on mm. se, etteivät ne saa sisältää nanopartikkeleita. 

Käy lukemassa lisää: Vinkit Dalago altaisiinVinkit Etagon altaisiin

Silgranit-altaat 62 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 60 / 62 tuotteesta
Näytetään 1 - 60 / 62 tuotteesta