Keraamiset-altaat

Keraamiset altaat

BLANCOn kivikeraamiset altaat ovat erittäin tiivistä kiviainesta. Materiaali on lujaa ja kestää hyvin iskuja. Altaat ovat klassisen kauniita katsella ja miellyttäviä käyttää. Hygieeninen ja helposti hoidettava allasmateriaali sopii kaikenlaisiin ja kokoisiin keittiöihin.

Altaat on saatavilla viidessä eri värissä: basalt, musta, jasmin, valkoinen ja kristallinvalkoinen. Valkoinen on väriltään luonnollisen sävyinen ja kristallinvalkoinen on täysin puhtaan valkoinen. Kaikki kivikeramiikka värit ovat kirkkaita ja pinnaltaan kiiltäviä. Sävyt on tarkkaan valittu väritrendien ja tottumusten mukaan ja ne ovat helposti yhdistettävissä erilaisiin tasoihin. Lisäksi altaaseen on yhdistettävissä samanvärinen kivikeramiikka hana Blanco-hanavalikoimasta.

Kivikeraamisia altaita on saatavilla sekä yhdellä altaalla että puolitoista-altaisina. Mallistossa on myös valutustasollisia malleja sekä maalaisromanttista muotoilua edustava Blanco Panor allas. Panor on tason päälle asennettava moduuliallas, jonka koholleen jäävä reunus tuo altaan kauniisti esille tasosta. Blanco Panor allas on saatavilla puhtaan kristallin valkoisena.

Keraamiset-altaat 14 tuotetta

Näytetään 1 - 14 / 14 tuotteesta
Näytetään 1 - 14 / 14 tuotteesta