Lapetek yritys

Lapetek

Oy Lapetek Ab on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja. Tuotteet tulevat alan johtavilta valmistajilta ympäri maailmaa. Lapetek kuuluu Lapetek Group konserniin, jonka liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja luottoluokitus AAA. Yhtiö on perustettu vuonna 1982.

Tuomme vuosittain markkinoille keittiötuotteiden uusimmat trendit tarjoten samalla turvallisia ja pitkäaikaisia ratkaisuja. Korkea laatu ja vastuu ympäristöstämme kaikissa toiminnoissamme ja tuotteissamme tekee Lapetekin tuotteesta huolettoman ratkaisun. Toimimme sekä laatu ISO 9001 että ympäristö ISO 14001 standardien mukaisesti ja kannamme myös vastuuta paremmasta tulevaisuudesta tukemalla vuosittain syöpäsäätiön toimintaa.

Konttorimme ja varastomme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingissä. Keskusvarastomme palvelee asiakkaitamme kaikkialle Suomeen, Eestiin ja pohjoismaihin.

 

Meille asiakkaidemme toiveet ja tarpeet ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Tärkein tehtävämme onkin tuntea asiakkaamme ja olla aina ajan tasalla löytämällä juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Haluamme, että tuotteidemme käyttö on helppoa ja vaivatonta, jotta voit keskittyä ainoastaan omaan tekemiseesi. Me huolehdimme siitä, että käytössäsi on laadukkaat ja kestävät tuotteet sekä nopeasti tavoitettavissa oleva henkilöstö, joka auttaa sinua tarvittaessa.

 

Lapetek Group

Perustettu:1982
Omistus:100 % suomalainen perheyhtiö
Kotipaikka:Helsinki
Liikevaihto:10 milj. e
Henkilöstö:n. 20 
Tytäryhtiöt:Lapetek Eesti OU (Eesti)
Markkina-alueet:Suomi, Ruotsi, Baltian maat
Luottoluokitus:

AAA (Dun & Bradstreet)

 

 

Tuotemerkit

 • keittiöaltaat
 • keittiöhanat
 • liesikuvut
 • liesituulettimet

 • keittiöaltaat
 • hanat
 • jätemekanismit

Kuluttajamyynti

Tuotteita voi ostaa verkkokaupastamme sekä jälleenmyyjiemme kautta, joita ovat:

 • keittiökalustemyymälät
 • LVI-liikkeet
 • rautakaupat
 • verkkokaupat

 

Historiaa

Aika oli kypsä 80-luvun alussa oman yrityksen perustamiseen, jolloin Kalevi Hallilla päätti aloittaa sen sekä muoviputkien ja -osien agentuurikaupalla, että uusilla erilaisilla sisustustuotteilla. Näin syntyi Lapetek, ja alkoi laadukkaiden ja parempien keittiötuotteiden maahantuonti. Jo toisena toimintavuotena löytyi Saksasta luotettava yhteistyökumppani ja Lapetek aloitti saksalaisen Blancon keittiöaltaiden maahantuonnin.

Lapetekin vetovastuu siirtyi vuonna 2000 seuraavalle sukupolvelle – hänen pojalleen Peter Hallilalle, joka on edelleen yrityksen johdossa. 

Vuoden 2022 syyskuussa 40 vuotta täyttävä Lapetek on aina osannut kehittyä ja olla ajankohtainen – asiakkaiden tarpeisiin ja tuotevaatimuksiin on pystytty vastaamaan koko toiminnan ajan. 

Käy tutustumassa Lapetekin 40 vuoden historiaan täältä!

Lapetek 40 vuotta