Seinämallit

Seinämallit

Seinälle asennettavat liesituulettimet ovat perinteisesti suosituimpia liesituuletinmalleja. Lapetek seinäliesituuletin mallisto sisältää tyylikkään valikoiman erivärisiä, monenlaisen sisustajan makuun sopivia malleja, oli tyyli sitten perinteitä kunnioittavaa tai uusimpia trendejä suosivaa. Mallistosta löytyvät klassiset suorakulmaiset tuulettimet sekä uudet designmallit aktiivihiilisuodattimella tai hormiin puhaltavina.

Liesituuletinta valitessa on sen ulkonäön lisäksi hyvä huomioida monipuoliset ja hyvät tekniset ominaisuudet. Erityisesti ruoanlaitosta syntyvien käryjen tehokas poistaminen ja liesituulettimen käyttömukavuus ovat ruoanlaittajan kannalta jokapäiväistä arkea helpottavia asioita. Lapetek liesituulettimissa imualue on tehty mahdollisimman laajaksi, jotta käryt ohjautuisivat liesituulettimen sisään.

Seinään asennettavia liesituulettimien valikoimasta löytyvät klassisen ajattomat ruostumattomat teräskuvut, sekä aina raikkaan valkoiset ja trendikkään mustat liesituulettimet. Malliston suunnittelussa on huomioitu käyttäjälle tärkeät ja helposti käytettävät ominaisuudet tehokkaan kärynkeräyksen lisäksi. Kytkimien taustavalaistus lisää helppokäyttöisyyttä ja näyttävyyttä. Led-valaisimien himmennystoiminto luo viihtyisyyttä ja tuo liesituulettimen osaksi muuta keittiövalaistusta. Lisäksi aktiivihiilisuodattimien erityisen helppo asennus suoraan rasvasuodattimen pintaan on käyttäjäystävällinen ja nopea tapa vaihtaa suodattimet. Ekologisuutta on lisätty sekä tuulettimien paremmalla energialuokalla, mutta myös esim. pestävillä LongLife-aktiivihiilisuodattimilla. Aktiivihiilisuodattimet ja muut tuotekohtaiset tarvikkeet löydät jokaisen tuotteen tuotesivulta kohdasta lisätarvikkeet.

Seinämallit 9 tuotetta

Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta
Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta