Lapetek

Laatu ja ympäristö

Meille asiakkaidemme toiveet ja tarpeet on kaiken toimintamme lähtökohta. Tärkein tehtävämme onkin tuntea asiakkaamme ja olla aina ajan tasalla löytämällä juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Haluamme, että tuotteidemme käyttö on sinulle helppoa ja vaivatonta, jotta voit keskittyä ainoastaan omaan tekemiseesi. Me huolehdimme siitä, että käytössäsi on laadukkaat ja kestävät tuotteet sekä nopeasti tavoitettavissa oleva henkilöstö, joka auttaa sinua tarvittaessa.

Meille vastuullisuus tarkoittaa sitä, että huomioimme kestävän kehityksen kaikilla yritystoimintamme osa-alueilla. Vastuullisuus näkyy tuotteidemme suunnittelussa ja valmistuksessa, suhteessa ympäristöömme sekä arjen työnteossa. Ammattitaitoinen tiimimme tekee jatkuvasti kehitystyötä, jotta seuraava mallisto olisi entistäkin parempi, tehokkaampi ja ennen kaikkea ekologisempi. Tavoitteenamme tuotekehittelyssä on kestävän kehityksen huomioiminen sen jokaisessa vaiheessa.

dqs_laatu

Tavoitteenamme on suoraviivainen ja luotettava toiminta, jonka lopputuloksena on tyytyväinen asiakas ja turvalliset tuotteet. Toimimme sekä ISO 9001 laatu- että ISO 14001 ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Noudatamme ympäristönsuojelussamme laki- ja viranomaismääräyksiä. Tämän lisäksi Lapetekilla on oma ympäristöohjelma, jonka tavoitteiden

saavuttamista seuraamme säännöllisesti. Ympäristötyö perustuu jokaisen työntekijän tietoisuuteen ja sitoutumiseen huolehtia ympäristöstämme.


Päivittäisessä toiminnassamme ympäristötavoitteemme ovat:

  • Vastuulliset ja ympäristöystävälliset tavarantoimittajat ja yhteistyökumppanit
  • Syntyvien jätteiden minimointi ja lajittelu
  • Energian käytön minimointi
  • Pakkausmateriaalin hyötykäyttö
  • Sähkö- ja energialaitteiden kierrätys

 

Olemme rekistöröityneet pakkausalan ympäristöjärjestöön PYR Oy. Lisäksi kuulumme SERTYyn, joka huolehtii jäsenyritystensä sähkö- ja elektroniikkatuotteiden kierrätyksestä Suomessa. Kuluttaja voi toimittaa veloituksetta käytöstä poistuvat Lapetek-liesikuvut ja -valaisimet SERTYn ylläpitämiin kierrätyspisteisiin. Lähimmän keräyspisteen löydät osoitteesta www.serty.fi/fi/kerayspisteet

Liiketoiminnan tehokkuutta, toimivuutta ja ympäristöystävällisyyttä arvioidaan säännöllisesti sisäisin tarkastuksin sekä riippumattoman tarkastusyrityksen DQS Finland Oy:n toimesta.

 

Lapetek sertifikaatit

Blanco sertifikaatit

Blancon raportit ja sertifikaatit löydät alla olevan linkin kautta.