Lisätarvikkeilla tuot altaalle enemmän toiminnallisuutta

Voit parantaa altaan käyttöominaisuuksia lisätarvikkeiden avulla. Löydät kattavasta lisätarvikevalikoimasta erilaisia arjen helpottajia, joiden avulla altaiden äärellä työskentely käy paljon sujuvammin ja arkiset asiat helpottuvat. Keittiön toiminnallisuus laajenee, jos esim. otetaan käyttöön leikkuulauta tai vihanneskori, mitkä integroituvat altaaseen tuoden lisää käytännöllistä tilaa keittiöön. Allas muuttuukin pelkästä vesipisteestä työpisteeksi, jossa voi suorittaa keittiöaskareita mukavasti jopa pienessäkin keittiössä. Huolella valitut lisätarvikkeet saavat altaan tuntumaan suuremmalta kuin se todellisuudessa onkaan ja näin allas muuntuu niin ruoanvalmistamisesta, kuin tiskien tiskaamiseen sekä mahdollistaa näiden piilottamisen, jos tiskaamiseen ei ole ollut aikaa.

"Pienestä altaasta suureksi monitoimipisteeksi" - altaan lisätarvikkeiden valikoima on laaja. Kannattaakin suosia omalle altaalle sopivia tarvikkeita, jotta niiden käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Jokaiseen allasmalliin löytyy juuri sille suunniteltuja lisätarvikkeita, mutta osaa tarvikkeista voi hyödyntää myös useassa eri allasmallissa. Monitoimikiskot nimenomaisesti toimivat monipuolisesti joko ihan pelkästään, tai osana muita keittiötarvikkeita, mikä tuo helppoutta niin kokkaamiseen kuin keittiön siivoamiseen.

Katso alta lisää eri lisäosista ja nappaa käyttövinkkejä niiden hyödyntämiseen.

 

leikkuulauta

Leikkuulauta - keittiöaltaan päälle

Sopiva leikkuulauta altaan päällä on tukeva ja helposti liikuteltava ja on ruoanvalmistuksen apuväline. Käytön jälkeen ei ole tarvetta piilottaa leikkuulautaa koska se on tyylikäs tarvike, jota voi mieluusti säilyttää altaan päällä. Näin se on heti käyttövalmiina, kun sille tulee tarvetta.

  • Dalago -altaaseen sopivan leikkuulaudan löydät täältä >
  • Andano, Etagon, Forma, Luna, Nayan ja Subline leikkuulaudan löydät täältä >
vihanneskulho altaaseen

Vihanneskulho - sopii täydellisesti altaan muotoon

Kasvikset ja hedelmät voi kätevästi huuhdella ja valuttaa vihanneskulhossa. Rst- monitoimikulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.

Jokaiselle altaalle on tilattavissa juuri altaan mittoihin sopiva vihanneskulho.

Vihanneskulhoja mm:

hygieeninen monitoimikisko

Rullamatto- altaan pintataso hyödyntämiseen

Rullamatto on kätevä keittiöaltaan lisävaruste, se on kokoon taittuva matto keittiöaltaan päälle ja tarjoaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Sen päälle voidaan laittaa astia, kattila tai kulho veden täyttämistä varten tai asettaa astioita kuivumaan joko altaan päälle tai kuivaustelineen sijaan työskentelytasolle.

hygieeninen monitoimikisko

Monitoimikiskot - altaan pintataso käyttöön

Kiskot toimivat laskutasona, kuivaustelineenä, tiskirätin pidikkeenä altaan päällä tai pannunalusena työtasolla.

Huom! Etagon altaan mukana toimitettavat vakiokiskot ovat eri pituiset kuin altaan päällä käytettävät lisätarvikekiskot.

helppo puhdistaa

Monitoimiritilä - kätevästi lisätilaa altaaseen välitasolla

Ritilä tuo altaaseen yhden työskentelytason, jolloin kaikki astiat ovat irti altaan pohjasta juuri sopivalla työskentelykorkeudella ja allasta voi samanaikaisesti käyttää esimerkiksi kaatoaltaana. Ritilää voidaan käyttää myös erillisenä alustana ruokapöydällä.

tiskiallas kulmakori

Kulmakori - käytä altaan kulma hyödyksi

Valutuskulho, huuhteluastia, säilytyskori tai lusikoiden, veitsien yms. kuivausteline. Kulmakulho on näppärä altaan apuri, joka säästää tilaa ja lisää toiminnallisuutta.

Kulmakulho sopii kaikenlaisiin altaisiin.

kuivausritilä keittiö

Kuivausalusta - valuttaa veden suoraan altaaseen

Kuivausalusta valuttaa veden suoraan altaaseen ja pitää pöytätason kuivana. Levyn reunassa olevaa uraa pitkin vesi kerääntyy reunalla olevaan aukkoon, josta se valuu suoraan altaaseen.

Mitoiltaan yhteensopiva suurimpaan osaan altaista. Alusta pysyy hyvin paikoillaan ja istuu jämäkästi altaan reunalle.

tiskiainepumppu

Pesuaineannostelija

Tiskiainetta tarvitaan altaalla toimittaessa jatkuvasti ja siksi sen tulisikin olla koko ajan helposti saatavilla.
Usein epäsiistiä tiskiainepulloa ei haluta sijoittaa tasolle tai pullon kaivaminen likaisilla käsillä kaapista on hankalaa.

Nyt myös edullisempi versio Vento, kromi.

valutuskori altaaseen

Vihanneskori

Blanco-altaisiin on saatavilla yleismallinen vihanneskori, jota voidaan käyttää myös astioiden kuivaamiseen. Korissa on irrotettava lautasteline. Vihanneskorin yleismalli käy kaikkiin vähintään 320 mm leveisiin altaisiin.