tiskiallas lisätarveke

Lisätarvikkeilla lisäät altaan toiminnallisuutta

Altaan käyttöominaisuuksia voit parantaa lisätarvikkeiden avulla. Altaisiin on saatavilla kattava valikoima erilaisia lisätarvikkeita, joilla arjen askareet altaalla helpottuvat ja työskentely altaan äärellä on sujuvampaa. Monessa tapauksessa koko keittiön toiminnallisuus muuttuu täysin otettaessa käyttöön esim. leikkuulauta tai vihanneskori, jotka integroituvat altaaseen. Allas muuttuu vesipisteestä monipuoliseksi työpisteeksi, jossa keittiöaskareita voidaan suorittaa miellyttävästi pienessäkin tilassa. Huolella valitut lisätarvikkeet saavat altaan tuntumaan suuremmalta kuin se todellisuudessa onkaan ja allas muuntuu moneen aina ruuanvalmistamisesta tiskien tiskaamiseen ja niiden piilottamiseen katseilta, kun niitä ei ole keretty vielä tiskata.

"Pienestä altaasta suureksi monitoimipisteeksi" - altaan lisätarvikkeiden valikoima on laaja. Kannattaa kuitenkin suosia juuri kyseiseen altaaseen sopivia tarvikkeita, jotta niiden käyttö on mahdollisimman helppoa. Jokaiseen allasmalliin löytyy juuri sille suunniteltuja lisätarvikkeita, mutta osaa tarvikkeista voi hyödyntää myös useassa eri allasmallissa. Monitoimikiskot mahdollistavat nimensä mukaan paljon joko pelkästään, tai osana muita keittiötarvikkeita, mikä helpotta niin kokkaamista kuin keittiön siivoiluakin.

Katso alta lisää eri lisäosista ja nappaa käyttövinkkejä niiden hyödyntämiseen.

 

leikkuulauta

Leikkuulauta - keittiöaltaan päälle

Oikeanlainen leikkuulauta on altaan päälle sopiva, tukeva ja helposti liikuteltava ruoanvalmistuksen apuväline. Käytön jälkeen sitä ei tarvitse laittaa piiloon vaan tyylikäs tarvike voidaan säilyttää altaan päällä. Näin se on heti käyttövalmiina kun sitä tarvitaan.

  • Dalago -altaaseen sopivan leikkuulaudan löydät täältä >
  • Andano, Etagon, Forma, Luna, Nayan ja Subline leikkuulaudan löydät täältä >
vihanneskulho altaaseen

Vihanneskulho - sopii täydellisesti altaan muotoon

Kasvikset ja hedelmät on kätevä huuhdella ja valuttaa vihanneskulhossa. Rst- monitoimikulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.

Jokaiselle altaalle on tilattavissa juuri altaan mittoihin sopiva vihanneskulho.

Vihanneskulhoja mm:

hygieeninen

Monitoimikiskot - altaan pintataso käyttöön

Kiskot toimivat laskutasona, kuivaustelineenä, tiskirätin pidikkeenä altaan päällä tai pannunalusena työtasolla.

Huom! Etagon altaan mukana toimitettavat vakiokiskot ovat eri pituiset kuin altaan päällä käytettävät lisätarvikekiskot.

helppo puhdistaa

Monitoimiritilä - kätevästi lisätilaa altaaseen välitasolla

Ritilä tuo altaaseen yhden työskentelytason, jolloin kaikki astiat ovat irti altaan pohjasta juuri sopivalla työskentelykorkeudella ja allasta voi samanaikaisesti käyttää esimerkiksi kaatoaltaana. Ritilää voidaan käyttää myös erillisenä alustana ruokapöydällä.

tiskiallas valutuskulho

Kulmakori - käytä altaan kulma hyödyksi

Valutuskulho, huuhteluastia, säilytyskori tai lusikoiden, veitsien yms. kuivausteline. Kulmakulho on näppärä altaan apuri, joka säästää tilaa ja lisää toiminnallisuutta.

Kulmakulho sopii kaikenlaisiin altaisiin.

kuivausritilä keittiö

Kuivausalusta - valuttaa veden suoraan altaaseen

Kuivausalusta valuttaa veden suoraan altaaseen ja pitää pöytätason kuivana. Levyn reunassa olevaa uraa pitkin vesi kerääntyy reunalla olevaan aukkoon, josta se valuu suoraan altaaseen.

Mitoiltaan yhteensopiva suurimpaan osaan altaista. Alusta pysyy hyvin paikoillaan ja istuu jämäkästi altaan reunalle.

tiskiainepumppu

Pesuaineannostelija

Tiskiainetta tarvitaan altaalla toimittaessa jatkuvasti ja siksi sen tulisikin olla koko ajan helposti saatavilla.
Usein epäsiistiä tiskiainepulloa ei haluta sijoittaa tasolle tai pullon kaivaminen likaisilla käsillä kaapista on hankalaa.

Nyt myös edullisempi versio Vento, kromi.

valutuskori altaaseen

Vihanneskori

Blanco-altaisiin on saatavilla yleismallinen vihanneskori, jota voidaan käyttää myös astioiden kuivaamiseen. Korissa on irrotettava lautasteline. Vihanneskorin yleismalli käy kaikkiin vähintään 320 mm leveisiin altaisiin.