Vaunumalliset

Moderni ja tyylikäs Select II -jätejärjestelmä

Blanco Select II -jätevaunut sisältävät sangot, liukumekanismit ja kehikon. Blanco Select II on erittäin monipuolinen jätevaunusarja, josta löytyy sopiva ratkaisu kaiken kokoisiin allaskaappeihin.

Biokierrätykseen voit valita pienemmät sangot ja isommille roskille suuret roska-astiat. Tarvitset ainoastaan sopivan levyisen allaskaapin ja oven, jonka keskelle vedin asennetaan.

Select II -sarja on saatavilla sekä yksikerroksisena mallina, jolloin kehikon päälle tulee metallinen taso, sekä kaksikerroksisena Select Orga -mallina, jossa metallitason tilalla on pienempi ylälaatikosto. Siinä on mahdollista esimerkiksi kätevästi säilyttää erilaista pientavaraa kuten tiskirättejä ja -harjoja tai tiskiaineita.

Tukevat muovisangot asettuvat tiiviisti kehikkoon ja ne on helppo nostaa pois ergonomisten kahvojen avulla. Sankoja on helppo siirrellä ja pestä. Laajan kokovalikoiman ansioista voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat sangot. Sankojen määrää voidaan myös myöhemmin päivittää esim. vaihtamalla iso sanko kahteen pienempään. Jäteastian tukeva kahva pitää roskapussin paikoillaan, mutta voit tarvittaessa hankkia lisätarvikkeina saatavat Blanco Clip -jätepussipidikkeet, jotka varmistavat, etteivät roskapussien yläreunat luisu jäteastian sisään. Lisätarvikkeena on saatavilla myös arkea helpottava Movex-jalkavedin. Jalkavedin asennetaan oven alareunaan ja sen avulla jätekaapin oven saa auki ilman käsiä.

Käytännöllinen jätejärjestelmä helpottaa ahkeran kokkailijan tai leipurin keittiöaskareita.

Vaunumalliset 12 tuotetta

Näytetään 1 - 12 / 12 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 12 tuotteesta