Vaunumalliset

Modernin tyylikäs jätevaunusarja

Blanco Select jätevaunut sisältävät sangot, liukumekanismit ja kehikon. Blanco Select on erittäin monipuolinen roskavaunusarja, josta löytyy ratkaisu jokaiseen allaskaappiin. Biokierrätykseen voit valita pienemmät sangot ja isommille roskille suuret roska-astiat. Tarvitset ainoastaan sopivan levyisen allaskaapin ja oven, jonka keskelle vedin asennetaan.

Select sarja on saatavilla sekä yksikerroksisena mallina, jolloin kehikon päälle tulee metallinen taso. Kaksikerroksisissa Select Orga-malleissa on metallitason tilalle pienempi ylälaatikosto. Siinä voi kätevästi säilyttää erilaista pientavaraa kuten tiskirättejä, -harjoja tai tiskiainetta.

Vahvat muovisangot asettuvat tukevasti kehikkoon ja ne on helppo nostaa pois ergonomisten kahvojen avulla. Sankoja voit valita omiin tarpeisiisi sopiviksi. Sankoja on helppo siirrellä ja pestä. Kahvan avulla saat roskapussin pysymään tukevasti paikoillaan. Voit myös tarvittaessa hankkia lisätarvikkeina saatavat Blanco Clip jätepussipidikkeet tai Movex jalkavetimen. Jalkavedin asennetaan oven alareunaan ja ovi saadaan auki ilman käsiä. Helpottaa ahkeran kokkailijan tai leipurin keittiötoimia.

Vaunumalliset 11 tuotetta

Näytetään 1 - 11 / 11 tuotteesta
Näytetään 1 - 11 / 11 tuotteesta