Vaunumalliset

Moderni ja tyylikäs Select II -jätejärjestelmä

Blanco Select II -jätevaunut sisältävät sangot, liukumekanismit ja kehikon. Blanco Select II on erittäin monipuolinen roskavaunusarja, josta löytyy ratkaisu kaiken kokoisiin allaskaappeihin.

Biokierrätykseen voit valita pienemmät sangot ja isommille roskille suuret roska-astiat. Tarvitset ainoastaan sopivan levyisen allaskaapin ja oven, jonka keskelle vedin asennetaan.

Select II -sarja on saatavilla sekä yksikerroksisena mallina, jolloin kehikon päälle tulee metallinen taso sekä kaksikerroksisena Select Orga -mallina, jossa on metallitason tilalla pienempi ylälaatikosto. Siinä voi esimerkiksi kätevästi säilyttää erilaista pientavaraa kuten tiskirättejä ja harjoja tai tiskiaineita.

Vahvat muovisangot asettuvat tukevasti kehikkoon ja ne on helppo nostaa pois ergonomisten kahvojen avulla. Niitä on helppo siirrellä ja pestä. Laajan kokovalikoiman ansioista voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat sangot. Sankojen määrää voidaan myös myöhemmin päivittää esim. vaihtamalla iso sanko kahteen pienempään. Kahvan avulla saat roskapussin pysymään tukevasti paikoillaan. Voit myös tarvittaessa hankkia lisätarvikkeina saatavat Blanco Clip -jätepussipidikkeet tai Movex-jalkavetimen. Jalkavedin asennetaan oven alareunaan ja ovi saadaan auki ilman käsiä.

Toimiva jätejärjestelmä helpottaa ahkeran kokkailijan tai leipurin keittiötoimia arjen askareissa.

Vaunumalliset 11 tuotetta

Näytetään 1 - 11 / 11 tuotteesta
Näytetään 1 - 11 / 11 tuotteesta