Suodata
Ilmanvaihtojärjestelmä
Kuvun väri
Kuvun leveys cm
Suodata

Plasmasuodatinmallit

Plasmasuodattimella varustetut liesituulettimet

Tehostettua energiankäyttöä ja raikkaampaa sisäilmaa kestävällä tavalla!

Liesituulettimet, jotka hyödyntävät plasmasuodatinta, puhdistavat sisäilmaa tehokkaasti ja vähentävät ruoanlaiton hajuja, allergeeneja sekä viruksia jopa 99 %. Plasmaliesituuletin suodattaa ilman ja palauttaa sen takaisin sisätilaan, säilyttäen samalla lämmön ja säästäen näin lämmityskuluissa. Plasmaliesituuletin on vaivaton, sillä se ei vaadi erillisiä huoltotoimia tai suodattimien vaihtoa. Lisäksi suodatinta ei tarvitse erikseen puhdistaa – riittää, kun huolehdit, että metallinen rasvasuodatin pidetään puhtaana, jotta rasva ei pääse kertymään itse...

Plasmasuodattimella varustetut liesituulettimet

Tehostettua energiankäyttöä ja raikkaampaa sisäilmaa kestävällä tavalla!

Liesituulettimet, jotka hyödyntävät plasmasuodatinta, puhdistavat sisäilmaa tehokkaasti ja vähentävät ruoanlaiton hajuja, allergeeneja sekä viruksia jopa 99 %. Plasmaliesituuletin suodattaa ilman ja palauttaa sen takaisin sisätilaan, säilyttäen samalla lämmön ja säästäen näin lämmityskuluissa. Plasmaliesituuletin on vaivaton, sillä se ei vaadi erillisiä huoltotoimia tai suodattimien vaihtoa. Lisäksi suodatinta ei tarvitse erikseen puhdistaa – riittää, kun huolehdit, että metallinen rasvasuodatin pidetään puhtaana, jotta rasva ei pääse kertymään itse plasmasuodattimeen.

Lapetek Plasma-liesituuletinmallit tarjoavat valmiita ratkaisuja, joissa liesituulettimen ja plasmasuodattimen yhteensopivuus on taattu. Plasmaliesituulettimen asentaminen on yhtä vaivatonta kuin tavallisen liesituulettimen. Plasmaliesituuletinmallistosta löydät lähes kaikki Lapetek-liesituuletinmerkin mallit kolmessa eri värissä valkoinen, musta ja rst.

Vaikka plasmasuodattimellinen liesituuletin edellyttääkin aluksi suurempaa sijoitusta, ajan myötä säästö energiakuluissa ja huoltovapaus tasapainottavat kustannuksia.

Tutustu lisää plasmaliesituulettimien toimintaan plasma-infosivuilla.

Lue lisää >

Tuotteita yhteensä 20 kpl.

Näytetään 1-20 yht. 20 tuotteesta