RST-allasmateriaali

Ruostumaton teräs on tyylikäs ja ajaton materiaali, joka sopii erinomaisesti yhteen erilaisten keittiötyylien ja tasomateriaalien kanssa. Rst on yksi kestävimmistä allasmateriaaleista, minkä lisäksi se on erittäin helppohoitoinen. Ruostumaton teräs on hyvä materiaalivalinta, kun halutaan valita pitkäikäinen, tyylikäs ja aina ajankohtainen allas.

Lisäksi rst-allas on vastuullinen valinta, sillä kaikki BLANCO rst-altaamme on valmistettu 100 % kierrätetystä materiaalista. Tutustu koko rst-allasvalikoimaamme täällä. Voit myös tutustua tarkemmin tekemiimme ekotekoihin ja vihreisiin arvoihimme vastuullisuusraportissamme.

korkealuokkainen laatu

RST - kaksi materiaalivaihtoehtoa

 1. perinteinen ruostumaton teräs 18/10

 2. Durinox: noin kaksi kertaa normaalia terästä kovempi ruostumaton teräs.
  Durinox-altaat ovat saatavilla ainoastaan Blanco SteelArt -valikoimassa.
hygieeninen

RST- kolme erilaista harjausta

Ruostumattoman teräsaltaan viimeistelyyn vaikuttaa altaan harjaus. Valikoimamme altaissa on saatavilla kolme erilaista viimeistelytasoa:

 1. Vakiona allas harjataan kauttaaltaan pyörivällä harjalla

 2. High End -altaiden pintaa on harjattu enemmän, jolloin altaan pinta on vakiomalleja kiiltävämpi.
  Harjaustapa on vastaava pyörivä harjaus kuin vakiomalleissa.

 3. Luxus-tuotteiden elegantti ja loistelias ulkonäkö saadaan aikaan vaakaharjauksella.
  Kiiltävyysaste on kolmesta tasosta korkein.

hygieeninen

RST - turvallinen ruoanvalmistuksessa

 • Ruostumaton teräs on turvallinen elintarvikekäytössä
 • Materiaalista ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin.
 • Ruostumaton teräs on hygieeninen ja bakteerivapaa.
helppo puhdistaa

RST - helppohoitoinen, kestävä ja pitkäikäinen

Ruostumaton teräs on erittäin helppohoitoinen: materiaali on hygieeninen ja bakteerivapaa, minkä lisäksi se oikein hoidettuna pysyy tyylikkäänä vuosikymmenien ajan. Teräksen luonnollinen vastustuskyky esimerkiksi happoja ja tahroja vastaan sekä materiaalin kuumuuden kestävyys takaavat sen, että teräsallas on pitkäikäinen ja käytännöllinen valinta mihin tahansa keittiöön.

Ruostumaton teräs ei ruostu, mutta sen pinnalle saattaa ulkopuolisen metallin (esim. putkistosta tai työkaluista) aiheuttamana ilmaantua ruostepilkkuja. "Ruostepilkut" ja vastaavat jäljet on puhdistettava heti niiden ilmestymisen jälkeen.

Teräsaltaiden ominaisuutena niiden pintaan jää käytöstä jälkiä, "naarmuja". Erityisesti uudessa altaassa naarmut voivat olla hyvinkin näkyviä, mutta ajan myötä ne muodostuvat osaksi altaan normaalia pintaa.

Katso usein esitetyt kysymykset ja niiden vastaukset täältä.

kestävä allasmateriaali

 

Rst-materiaalin ominaisuudet:

 • kestävä
 • helppohoitoinen
 • pitkäikäinen
 • hygieeninen
 • bakteerivapaa
 • kiillotettavissa uudelleen
 • halkeamaton

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja altaita on saatavilla useilla eri kiinnitysvaihtoehdoilla. Näin valikoimastamme löytyy aina niin pöytätason materiaaliin kuin käyttäjän omiin mieltymyksiin parhaiten sopiva vaihtoehto. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja lisätarvikkeita (esim. vihanneskulhoja) on mahdollista pestä astianpesukoneessa.