Suodata
Tuoteryhmä
Hinta
Suodata

Keittiöhanat

Keittiöhanat 

Lapetekin keittiöhanojen valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon, olipa tyylisi moderni tai perinteinen. Näyttävä hana on paitsi käyttöesine, myös koriste, joka täydentää keittiön sisustuksen ja toiminnallisuuden. Keittiöhana onkin syytä valita huolella omaan sisustukseen ja tarpeisiin sopivaksi.

Keittiö on kodin sydän ja keskipiste, siellä vietetään suuri osa kotona vietetystä ajasta ja koetaan lukemattomia arjen hetkiä. Allaspiste on keittiön käytetyin toiminto, joten on tärkeää, että keittiöhana ja tiskiallas toimivat täydellisesti yhteen. Lapetekin malliston tiskialtaisiin optimaalisiksi suunnitellut hanat tekevät keittiössä toimimisesta entistä helpompaa, mutta ovat myös tyylikäs ja...

Keittiöhanat 

Lapetekin keittiöhanojen valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon, olipa tyylisi moderni tai perinteinen. Näyttävä hana on paitsi käyttöesine, myös koriste, joka täydentää keittiön sisustuksen ja toiminnallisuuden. Keittiöhana onkin syytä valita huolella omaan sisustukseen ja tarpeisiin sopivaksi.

Keittiö on kodin sydän ja keskipiste, siellä vietetään suuri osa kotona vietetystä ajasta ja koetaan lukemattomia arjen hetkiä. Allaspiste on keittiön käytetyin toiminto, joten on tärkeää, että keittiöhana ja tiskiallas toimivat täydellisesti yhteen. Lapetekin malliston tiskialtaisiin optimaalisiksi suunnitellut hanat tekevät keittiössä toimimisesta entistä helpompaa, mutta ovat myös tyylikäs ja visuaalinen osa keittiön ja koko kodin sisustusta. Kaikki hanamme täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset. Jokainen hanojen valmistukseen käytetty materiaali on tarkoin tutkittu, varmistaen hanojen turvallisuuden ja hygieenisyyden.

Kromi ja rst -hanojen keittiöhanavalikoima pitää sisällään niin modernia ja linjakasta kuin perinteistä muotokieltä edustavia hanoja. Niin kromi kuin ruostumaton teräs ovat materiaaleina ajattomia ja pitkäikäisiä ja niistä valmistetut keittiöhanat sopivat kauniisti yhteen eri allasmateriaalien kanssa. Valikoimasta löydät hanoja kiinteällä tai ulosvedettävällä suihkupäällä.

Värillinen hana tuo keittiön välitilaan kauniin ilmeen, kun hana yhdistyy muun sisustuksen väreihin. Musta tai kullan/messingin värinen keittiöhana vaaleassa välitilassa on ajattoman kaunis ja elegantti valinta, kun taas musta keittiöhana tummaa taustaa vasten on kokonaisuutena rauhallinen ja tyylikäs. LAPETEK-keittiöhana valikoimasta löydät useita eri värejä juuri sinun keittiöösi sopivan tyylin luomiseen.

Keittiöhanamalliston Silgranit look -hanat ovat saatavilla lähes kaikissa Silgranit-allasväreissä. Yhtenäisellä altaan ja hanan värimaailmalla täydennät keittiön sävymaailmaa ja luot harmonisen kokonaisuuden tai voit luoda keittiön välitilaan mielenkiintoista ilmettä yhdistämällä eri värejä. Valinta on sinun.

Keittiöhanojen valikoimassamme käytännöllisyys ja käyttömukavuus yhdistyvät näyttävään ja tyylikkääseen designiin. Tyylikkäällä hanalla tuot keittiöösi arjen luksusta ja teet keittiöstäsi entistäkin yksilöllisemmän.

Vuoden 2020 alussa astuivat voimaan Ympäristöministeriön uudet asetukset vesikalusteiden teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnästä. Näissä on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitukset, joissa on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitus, sallitun lyijypitoisuuden aleneminen sekä vaatimus vedenpaineen alaiseksi joutuvien messinkisten rungonosien korroosionkestävyydestä ja muuttamisesta sinkkikadonkestävään DZR-messinkiin. Näiden avulla Ympäristöministeriö pyrkii varmistamaan, ettei esimerkiksi keittiössä talousveden ottoon tarkoitetusta hanasta siirry veteen terveydelle haitallisia aineita. Toisin sanoen varmistetaan, ettei puhdas vesi muutu hanan läpi virratessaan laadultaan heikommaksi.

Kaikilla LAPETEK-merkkisillä hanoilla on 1.1.2020 voimaan astuneen Ympäristöministeriön asetuksen mukainen suomalainen tyyppihyväksyntä.

Lue lisää >

Tuotteita yhteensä 58 kpl.

Näytetään 1-58 yht. 58 tuotteesta