Kromi ja rst -hanat

Kromi ja rst

Kromi ja rst -hanat sopivat hyvin erilaisiin keittiöihin. Niin kromi kuin rst ovat materiaaleina ajattomia ja pitkäikäisiä ja niistä valmistetut hanat sopivat kauniisti yhteen eri allasmateriaalien kanssa. Oli allas sitten ruostumatonta terästä, Silgranit-komposiittia tai kivikeramiikkaa, krominen tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu hana on varma valinta. Kromi ja rst ovat molemmat pinnaltaan kiiltäviä, toisin kuin rst-optik, joka on mattapintainen.

Hanavalikoimasta löytyy hanoja joko kiinteällä tai ulosvedettävällä suihkupäällä. Ulosvedettävä suihkupää on erinomainen valinta erityisesti suuriin altaisiin, joiden kanssa se helpottaa esimerkiksi altaan puhtaanapitoa, korkeiden astioiden täyttämistä tai vihannesten huuhtelua. Tunnistat ulosvedettävällä suihkupäällä varustetut hanamallit helposti nimen perässä olevasta S-kirjaimesta.

Hanat Tradon ja Livia sopivat loistavasti maalaisromanttiseen tyyliin. Molemmat hanat ovat saatavilla väreissä messinki ja kromi, joiden lisäksi Livia-hanasta on saatavilla myös tyylikäs, harmaan rusehtava mangan. Värillinen hana on kaunis lisä keittiön allaspisteellä kruunaten keittiön ilmeen ja sisustuksen.

BLANCO Culina -hanoissa on joustava ja liikutettavissa oleva juoksuputki. Tämän lisäksi hanaa käyttäessä on mahdollista valita kovemman ja pehmeämmän veden suihkupaine. Kovempi paine auttaa irrottamaan likaa astioiden ja kattiloiden pinnalta. Pehmeämpi paine sopii paremmin esimerkiksi hedelmien tai vihannesten huuhteluun.

Vuoden 2020 alussa astuivat voimaan Ympäristöministeriön uudet asetukset vesikalusteiden teknisistä vaatimuksista ja tyyppihyväksynnästä. Näissä on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitukset, joissa on huomioitu raskasmetallien liukenemisen rajoitus, sallitun lyijypitoisuuden aleneminen sekä vaatimus vedenpaineen alaiseksi joutuvien messinkisten rungonosien korroosionkestävyydestä ja muuttamisesta sinkkikadonkestävään DZR-messinkiin. Näiden avulla Ympäristöministeriö pyrkii varmistamaan, ettei esimerkiksi keittiössä talousveden ottoon tarkoitetusta hanasta siirry veteen terveydelle haitallisia aineita. Toisin sanoen varmistetaan, ettei puhdas vesi muutu hanan läpi virratessaan laadultaan heikommaksi.

Kaikilla LAPETEK-merkkisillä hanoilla on 1.1.2020 voimaan astuneen Ympäristöministeriön asetuksen mukainen suomalainen tyyppihyväksyntä.

Kromi ja rst -hanat 12 tuotetta

Näytetään 1 - 12 / 12 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 12 tuotteesta