Kylpyhuonehanat

Kylpyhuonehanat

Kylpyhuoneen hana on käytössä lukemattomia kertoja joka päivä. Siksi kylpyhuonehanan on oltava runsasta käyttöä kestävä ja laadukas, mutta sen on oltava myös käyttäjän silmää miellyttävä. Lapetekin kylpyhuonehanojen valikoimasta löydät laadukkaat, kestävät, käytännölliset ja turvalliset kylpyhuonehanat, joiden avulla myös viimeistelet kylpyhuoneesi sisustuksen makusi mukaiseksi.

Lapetekin kylpyhuonehanojen mallisto on suunniteltu täyttämään vaativimmankin käyttäjän tarpeet niin käytännöllisyyden kuin ulkonäön osalta. Mallistomme tuotteet ovat muotoilultaan linjakkaita ja tyylikkäitä, mikä tekee niistä sopivia sekä moderniin että perinteiseen tyyliin. Kylpyhuonehanat ovat saatavilla joko bideellä tai ilman.

LAPETEK LAVA -hanasarja tuo kylpyhuoneeseen modernia suoraviivaisuutta. Hanasarjan selkeät linjat tuovat ryhdikkyyttä tilaan ja klassiset värivaihtoehdot sopivat hyvin yhteen erilaisten sisustustyylien kanssa.

LAPETEK LETOS -hanasarjan siro muotoilu on minimalistinen mutta näyttävä. Hanasarjan muotoilussa on otettu huomioon tyylikkään ulkonäön lisäksi myös käytännöllisyys: juoksuputken muotoilu mahdollistaa pienikokoisen hanan käyttämisen myös suuren kylpyhuonealtaan kanssa. Hanasarjan klassiset värit sopivat erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja erilaisten altaiden pariksi.

Kaikilla Lapetekin kylpyhuonehanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä. Tyyppihyväksyntä takaa, että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita myös turvallisia käyttää. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset.

Kylpyhuonehanat 12 tuotetta

Näytetään 1 - 12 / 12 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 12 tuotteesta