Kalustemallit

Kalustemallit

Keittiö on keskeinen osa kotia ja sen ilmeen halutaan usein olevan tyylikkään yhtenäinen osa kodin muuta sisustusta. Yhä useammin keittiön ilmeeseen ei haluta esille näkyviä kodinkoneita ja niiden toivotaankin olevan kalusteisiin integroituja. Kokonaisilmeen halutaan olevan pelkistetty ja virtaviivainen sekä kauniin yhtenäinen. Toisinaan voi olla vaikea löytää tuuletinta, jonka ilme sopisi keittiön muuhun tyyliin. Toimiva ja hyvä ratkaisu kaikissa tapauksissa on kalusteisiin integroitava liesituuletin, joka sulautuu keittiökaapistojen ilmeeseen ollen täysin näkymätön osa keittiötä.

Kalusteliesituulettimet sopivat erityisesti pienempiin keittiöihin tai keittiöihin, joissa yläkaapiston linjan halutaan olevan mahdollisimman linjakas ja rikkoontumaton. Kalusteliesituulettimet asennetaan kaapin sisään siten, että moottori jää kaapin sisälle. Mallista riippuen liesituuletin on kokonaan kaapin sisällä piilossa eikä siitä jää näkyville mitään. Toisissa malleissa vain lipan näkyvä osa kertoo tuulettimen olevan kaapiston sisällä.

Täysin kaapiston sisään piiloutuva Lapetek Free-malli luo yhtenäisen kaappilinjan, jossa käyttökytkimet ovat vinosti tuulettimen alla. Trekk-kalustemallissa keittiökaappien alalinjaan jää näkyville ohut musta, valkoinen tai rst-lippa käyttäjän valinnan mukaan.

Kalusteisiin asennettavat liesituulettimet ovat aina ajaton ja erityisen linjakas vaihtoehto niin klassisen kauniisiin kuin trendikkään moderneihin keittiötyyleihin. Lapetekin integroitavista liesituuletinmalleista löytyvät vaihtoehdot niin 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin.

Kalustemallit 15 tuotetta

Näytetään 1 - 15 / 15 tuotteesta
Näytetään 1 - 15 / 15 tuotteesta