UNIT - allas-hana setit

TURVALLINEN. TOIMIVA. TYYLIKÄS.

Allas ja hana kannattaa aina valita yhdessä varmistaaksesi sekä niiden yhteensopivuuden että toimivan ja tyylikkään lopputuloksen. Vesipiste on keittiön keskipiste, jonka äärellä valmistetaan ruokaa, tehdään siivousaskareita ja täytetään niin juomalaseja kuin maljakoitakin. Keittiön allasalueen tuotevalintoihin kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota, jotta se on varmasti turvallinen, toimiva ja tyylikäs kokonaisuus.

Lapetek allas- ja hana-setit tekevät keittiön keskipisteen valinnasta entistä helpompaa. Olemme koonneet yhteen saumattomasti yhteensopivia kokonaisuuksia, joilla valitset varmasti niin tyyliltään kuin toiminnaltaankin yhteensopivan tuotekokonaisuuden keittiöösi.

Kaikki settien tuotteet on valittu huolella kiinnittäen huomiota hanan ja altaan yhteensopivuuteen, tuoden helppoutta niin suunnitteluvaiheeseen kuin valmiin keittiön käyttöönkin. Settien materiaalit sopivat tyylillisesti ja sävyiltään kauniisti yhteen, jolloin voit olla varma tyylikkäästä lopputuloksesta.

Myös tuotteiden yhteensopivuus toiminnallisesti on mietitty tarkoin toimivan ja turvallisen kokonaisuuden takaamiseksi. Arjessa keittiön vesipistettä käytetään ahkerasti, jolloin altaan ja hanan yhteensopivuus entistäkin on entistäkin tärkeämpää ja luonnollisestikin jokaisen setin yhteyteen löytyy myös yhteensopiva Blanco Select tai Flexon jätejärjestelmä.

UNIT - allas-hana setit 116 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 60 / 116 tuotteesta
Näytetään 1 - 60 / 116 tuotteesta