komposiitti värit

Silgranit PuraDur - herkulliset keittiöallasvärit

Allas keittiön keskipisteessä kerää katseita ja kiinnittää huomiota. Tarkoin valittu värillinen allas- hanayhdistelmä viimeistelee keittiön ilmeen. Silgranit komposiittimateriaali sisältää laajan valikoiman kauniita värejä, jotka sopivat monen sisustajan makuun. Tämän hetken trendisisustajan valikoimaan kuuluvat mustan ja valkoisen klassikkoaltaan lisäksi murretut harmaan ja beigen sävyt. Materiaalin kaunis kivimäinen mattapinta sopii hyvin yhteen erilaisten työtasojen kanssa.

Allas ja hana sävyjä voi myös rohkeasti yhdistellä sijoittamalla musta allas valkoisen altaan pariksi tai kuparin sävyinen hana harmaaseen altaaseen. Väreillä saadaan pirteää vaihtelua allaspisteen ilmeeseen.


musta komposiittiallas

Silgranit PuraDur - hillityt harmaan sävyt

valkoinen, helmenharmaa, alumetallic, beton, kallionharmaa, musta/anthrazit, mattamusta

Silgranit värivalikoimaan kuuluu kahdeksan tarkoin valittua trendiväriä. Värit edustavat vallitsevia sisustustrendejä ja suuntauksia.

Hienostuneissa harmaan sävyissä korostuvat kaikki harmaan eri vivahteet aina täysin mustasta hillittyyn helmenharmaaseen. Sävyt sopivat erinomaisesti yhteen erilaisten kivi-, laminaatti- ja komposiittitasojen kanssa.

värillinen komposiittiallas

Silgranit PuraDur - maanläheiset beigen sävyt

jasmin, champagne, tartufo, muskat, coffee

Viimeisimpien trendivärien kärjessä ovat pyörineet ruskean ja beigen eri sävyt. Blanco Silgranit värien maanläheiset sävyt edustavat viimeisimpiä sisustuksen trendivärejä soveltuen jokaiseen tasoväriin ja materiaaliin. Silgranit allasmateriaali on pinnaltaan matta ja väriltään sekä kiiltoasteltaan täysin yhtenäinen.

komposiittiallas

Blanco väriavustin

Blanco väriavustimen avulla voi kätevästi kokeilla erilaisia altaan ja tason yhdistelmiä. Miten harmaa allas istuu kivitason kanssa tai miten ruskea allas sopii tammitasoon. Rohkeampi voi testata muskat väriä marmoritason pariksi. Kätevää ja helppoa värien yhdistelemistä.

Blanco CombiColours-väriavustimen löydät täältä.

allasvärit keittiöallas

Silgranit PuraDur- puhdistettavuus

Silgranit altaiden puhdistuksessa kannattaa huomioida altaan säännöllinen huuhtelu ja puhdistus. Mitä vaaleampi allas sen useammin allas kannattaa huuhdella etteivät likatahrat yhdistettynä kalkkijäämiin pääse pinttymään altaan pinnalle. Tarkemmat puhdistusohjeet löydät täältä.

Materiaalin ja käytetyn valmistustekniikan ansiosta aremmatkin värit, kuten valkoinen, pysyvät säännöllisesti hoidettuina kauniin puhtaina vuodesta toiseen.


Silgranit PuraDur materiaali - vastuullinen valinta

Värillisen Blanco Silgranit altaan päällä on turvallista valmistaa ruokaa ja samalla voi olla täysin varma ettei altaasta irtoa väriä tai ainesosia ruokaan. Blanco Silgranit materiaalille on myönnetty kansainvälinen hygienia sertifikaatti, joka takaa että materiaali on kaikilta osin hygieninen ja ruoanlaittoon soveltuva.

Katso lisää Blanco Silgranit materiaalista tästä.

komposiittiallas värit