Silgranit allasvärit

Silgranit - houkuttelevan herkulliset keittiöallasvärit

Allas keittiön keskipisteessä kerää katseita ja kiinnittää huomiota. Tarkoin valittu värillinen allas- hanayhdistelmä viimeistelee keittiön ilmeen ja kohentaa välitilan ilmettä. SILGRANIT -komposiittimateriaali sisältää laajan valikoiman kauniita värejä, jotka sopivat monen sisustajan makuun. Materiaalin kaunis kivimäinen mattapinta sopii hyvin yhteen erilaisten työtasojen ja pintamateriaalien kanssa. Tämän hetken trendisisustajan valikoimaan kuuluvat mustan ja valkoisen klassikkoaltaan lisäksi murretut harmaan ja beigen sävyt. Uudet ruskean vivahteiset allassävyt soft valkoinen ja volcano harmaa sopivat täydellisesti vallitseviin murrettuihin sisustusväreihin.

 

Elegantti ja tyylikäs ilme saadaan varmistamalla keittiöaltaan, hanan ja tason sekä ympäröivien kaappien sävyt toisiinsa. Värilliset allas+hana-setit on helppo tapa varmistaa värien täydellinen yhteensopivuus. Rohkeammilla värivalinnoilla saadaan taas pirteää vaihtelua allaspisteen ilmeeseen. Allas ja hana sävyjä kannattaa myös rohkeasti yhdistellä sijoittamalla musta hana valkoisen altaan pariksi tai kuparin sävyinen hana harmaaseen altaaseen. Koko Silgranit-allasvalikoimaa pääset selaamaan täältä >


Soft valkoinen

Silgranit -  Kauniit ja lämpimät uutuusvärit

Soft valkoinen ja Volcano harmaa

Mukavuus ja kodikkuus korostuvat keittiön sisustuksessa ja väreissä, mikä on näkyvissä lämpimien neutraalien sävyjen suosiossa. Uudet BLANCO Silgranit -värit Soft valkoinen ja Volcano harmaa edustavat uutta sisustustrendiä tyylikkäästi ja näyttävästi, mutta pehmein sävyin.

Soft valkoinen on kaunis ja lämmin luonnonvalkoinen sävy, josta on havaittavissa harmaan ja beigen vivahteita. Uutuusväri sopii erityisen kauniisti yhteen lämpimän valkoisiin ja lämpimiin harmaan ja vaaleanruskean sävyihin. Volcano harmaa puolestaan lämmin ja tasainen, keskivahva harmaan sävy, jonka ruskeat vivahteet tuovat sävyyn lämpöä. Väri sopii tyylikkään upeasti yhteen niin vaaleiden kuin tummien ruskean ja harmaan sävyisten tasojen, kuten marmorien tai graniittien kanssa. Uudet Soft valkoinen ja Volcano harmaa altaat löydät täältä >

musta komposiittiallas

Silgranit - Hienostuneet mustat ja harmaan sävyt

valkoinen, alumetallic, kallionharmaa, musta/anthrazit, mattamusta

Silgranit -värivalikoimaan kuuluu yhdeksän tarkoin valittua trendiväriä. Värit edustavat vallitsevia sisustustrendejä ja suuntauksia.

Rauhallisissa harmaan sävyissä korostuvat kaikki harmaan eri vivahteet aina täysin mattamustasta hillittyyn alumetallic sävyyn. Sävyt sopivat luontevasti yhteen erilaisten kivi-, laminaatti- ja komposiittitasojen kanssa.

Mattamusta ja anthrazit musta eroavat toisistaan siten, että mattamusta on syvä ja tasainen mustan sävy, kun taas anhtrazit värin pinnalla havaittavissa pientä harmaaseen vivahtavaa "rakeisuutta".

värillinen komposiittiallas

Silgranit - maanläheiset beigen sävyt

soft valkoinen, volcano harmaa, tartufo, coffee

Viimeisimpien trendivärien kärjessä ovat pyörineet ruskean ja beigen eri sävyt. BLANCO Silgranit värien maanläheiset sävyt edustavat viimeisimpiä sisustuksen trendivärejä soveltuen jokaiseen tasoväriin ja materiaaliin. Silgranit allasmateriaali on pinnaltaan matta ja väriltään sekä kiiltoasteltaan täysin yhtenäinen.

Sävyjä voidaan yhdistellä juuri siten kuin jokainen sisustaja keittiöönsä haluaa. Uusimmat allasvärit soft valkoinen ja volcano harmaa ovat sävymaailmaltaan juuri tämän hetken sävyjä mukailevia. Rohkeampi voi valita coffee-sävyn marmoritason pariksi tai tartufon tummaan tasoon - yksilöllisyys luo kodikkuutta.

komposiitti altaan puhdistaminen

Silgranit- helppo puhdistettavuus

Silgranit altaiden puhdistuksessa kannattaa huomioida altaan säännöllinen huuhtelu ja puhdistus. Mitä vaaleampi allas sen useammin allas on hyvä huuhdella, etteivät likatahrat yhdistettynä kalkkijäämiin pääse pinttymään altaan pinnalle. Kerrostunut pinttynyt lika alkaa ajan myötä näkyä jokaisen Silgranit värisen altaan pinnassa. Tarkemmat puhdistusohjeet löydät täältä.

Materiaalin ja käytetyn valmistustekniikan ansiosta aremmatkin värit, kuten valkoinen, pysyvät säännöllisesti hoidettuina kauniin puhtaina vuodesta toiseen.


Silgranit materiaali - vastuullinen valinta

Värillisen BLANCO Silgranit altaan päällä on turvallista valmistaa ruokaa ja samalla voi olla täysin varma, ettei altaasta irtoa väriä tai ainesosia ruokaan. BLANCO Silgranit materiaalille on myönnetty kansainvälinen hygienia sertifikaatti, joka takaa, että materiaali on kaikilta osin hygieeninen ja ruoanlaittoon soveltuva.

Katso lisää BLANCO Silgranit materiaalista tästä.

Silgranit värit